telekom da pokrije sve? sutra malo. ni 3g nije pokrio,a po mapama jeste! drzavno preduzece sa laznim mapama pokrivenosti,a nije ni cudo,cim je "drzavno". najgore i naj-lopovsko preduzece kod nas,koje sluzi samo za finansiranje mafijaskog sporta! nikad vise s njima!
Recimo 4K ide min na 15.6Mbit. Realno je 20Mbit.
Ali ko jos gleda na 4K?![]()
Sta te briga koliko crta ima ako bolje radi? Teorija vs. praksa![]()
A tek da mu vidis 3g/2g pokrivenost,ako nisu u mapu ucrtali 20% vise,nisu ni manjetacno je i za Vip. nabudzili 4g mapu,izgleda ko da je 80% TERITORIJE pokriveno. sramota
tacno je i za Vip. nabudzili 4g mapu,izgleda ko da je 80% TERITORIJE pokriveno. sramota
Kad sam pisao o mapi,mislio sam na ovu sa slike. To je mapa na njihovom sajtu,kao i u nekakvom PDF dokumentu RATELA,kobajagi,sve namumpano do bola! da kad neuk covek udje na Vipov sajt pogleda,da kaze auu bre sto su ovi pokrili,vala svaka im cast. To je namerno stavljeno sve,da dobiju nove korisnike kao. I namerno poredjenje sa konkurentskim LTE mapama,ali Vipova mapa je "nabudzena" do besvesti...NAPUMPANA,oni izgleda i 120dBm racunaju kao kvalitetan signal! Pa neka imaju deset puta vecu pokrivenost,ali cim sam prvi put usao na Vipov sajt od kako je azuriran i pogledao sve one lazi,iznervirao sam se odmah. Jer me nervira takva laz i bezobrazluk,bas se pitam dal' bi to moglo u Austriji...
Pogledajte prilog 224223
Ne smeju oni ni signal od -111dBm da postave na RATEL mapama, ako se ne varam, zvanicno; ovo gore je gde doseze -110dBm najmanje.Kad sam pisao o mapi,mislio sam na ovu sa slike. To je mapa na njihovom sajtu,kao i u nekakvom PDF dokumentu RATELA,kobajagi,sve namumpano do bola! da kad neuk covek udje na Vipov sajt pogleda,da kaze auu bre sto su ovi pokrili,vala svaka im cast. To je namerno stavljeno sve,da dobiju nove korisnike kao. I namerno poredjenje sa konkurentskim LTE mapama,ali Vipova mapa je "nabudzena" do besvesti...NAPUMPANA,oni izgleda i 120dBm racunaju kao kvalitetan signal! Pa neka imaju deset puta vecu pokrivenost,ali cim sam prvi put usao na Vipov sajt od kako je azuriran i pogledao sve one lazi,iznervirao sam se odmah. Jer me nervira takva laz i bezobrazluk,bas se pitam dal' bi to moglo u Austriji...
Pogledajte prilog 224223
Ma pozoves...
zastite kartice... [emoji3] pin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za lokale si u pravu. Ali da ne radi toliko puno u lokalima, primetilo bi se to na broju korisnika sigurno.ne radi se o tome da u sopstvenom podrumu moras imati signala, tamo verovatno nisi cesto. ali postoji dosta lokala koji su u nekakvom podrumu ili zavuceni iza betonskih zidina, pa nije lose da signal postoji tamo. valjda je bolje da ga ima nego da ga nema..
Meni covek komedija ziva [emoji23][emoji23][emoji23] Kao Bot prica [emoji23] Ping ne spominje, ne znam kakav je ping bio u drugim testovima ali u jednom je duplo vise bio.
Kad sam pisao o mapi,mislio sam na ovu sa slike. To je mapa na njihovom sajtu,kao i u nekakvom PDF dokumentu RATELA,kobajagi,sve namumpano do bola! da kad neuk covek udje na Vipov sajt pogleda,da kaze auu bre sto su ovi pokrili,vala svaka im cast. To je namerno stavljeno sve,da dobiju nove korisnike kao. I namerno poredjenje sa konkurentskim LTE mapama,ali Vipova mapa je "nabudzena" do besvesti...NAPUMPANA,oni izgleda i 120dBm racunaju kao kvalitetan signal! Pa neka imaju deset puta vecu pokrivenost,ali cim sam prvi put usao na Vipov sajt od kako je azuriran i pogledao sve one lazi,iznervirao sam se odmah. Jer me nervira takva laz i bezobrazluk,bas se pitam dal' bi to moglo u Austriji...
Pogledajte prilog 224223
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari