Ja sam lepo rekao pre godinu i nesto kad je bila ona cuvena fama oko 4g,pa onda bla,bla,bla svi furaju sa pokrivanjem 4g,jedino telenor ima samo 3 grada i sl.,najskuplji,a najsporije pokrivaju i sl.Тако је сад Теленор сустигао Мтс, који након велике прошлогодишње предности, ову преспаваше...
Теленору још фале од већих градова: Ваљево, Лозница, Шид, Бачка Паланка, Бечеј, Нови Бечеј, Прибој, Нова Варош, Пожега, Ивањица; па Богатић, Велика Плана (ако нису), Мајданпек, Кладово, Књажевац, Сокобања, Бајина Башта, Бачка Топола, Сента, Кањижа, Кула...
I sta ono bese tad ja rekoh,da ponovim otprilike "svi ce do kraja ove god imati priblizno istu pokrivenost" i to je evo i dokazano,cak sta vise verovatno su i presisali mts.
Dalje sam rekao da ce na kraju za neke godinu,dve kad se privremeno stane sa 4g pokrivanjem i telenor pusti brzine neta bez ogranicenja,na kraju ce opet njihov 4g biti najkvalitetniji,ovo ostaje jos da vidimo oce tako biti,mada tako je bilo i sa 3g i sa h+,na kraju njihov najbolji