Vezano za tvoj problem.... Slično... Uzeo pre dva dana LTE karticu i odmah razočarenje... Imam NOTE 4 koji je sa starom karticom besprekorno radio(signal bio ok i mreže 2g i 3g menjao u zavisnosti od repetitora). Zamenio karticu i telefon sad bez problema nalazi 2g,3g i 4g, međutim često je van dometa. Drži 4g mrežu sa 1 crtom i ako je 3g mreža dostupna na maksimumu. Tako ispada iz mreže i ne može po 1h da se vrati na mrežu. Na setovanju telefona sam posle isključio LTE mrežu, međutim telefon i dalje ispada iz mreže. Danas idem u korisnički servis da probam sa flesovanjem kartice... Ako ništa ne uspe vraćam se na 3g karticu. Ako neko ima rešenje.....??? Javljam kad flesujem karticuIsao danas u telenor da mi fleshnu karticu, odmah su i radi 2g na e72. Otisao u mts, ne znaju o cemu pricam, a sa obe kartice mi 2g nije radio na e72. Na g2 sljaka odlicno.
Pa ne radi na LTE frekvencijama koje se koriste u Evropi.
Ja nemam taj problem, definitivno sve radi kako treba, ista mreža, isti telefonJa imam taj problem na mtsu sa xiaomi redmi note i sa 3g i 4g karticom. Gubi mrezu, a 2g ne radi nikako... Frustrira zesce.
Jel si na miui 6?Ja nemam taj problem, definitivno sve radi kako treba, ista mreža, isti telefon
Mts 4g kartica nije usim pa da ima vise kontakata kao telenor npr. Posedujem obe pa znam sta su mi rekli (a i potvrdilo se u stvarnost). Apn podesavanja ce ti raditi, pod uslovom da su ti omogucili 4g uslugu (to sto si uzeo 4g karticu ne znaci 100% da ce ti raditi). Ako se to slucajno desi, samo usji u bilo koju poslovnicu i insistiraj da ti rucno omoguce 4g (istog trena pocinje da radi kad to urade).Imam, al piše da je kapacitet i dalje 250. Msm nije mi ni bitno pošto imam slike za skoro sve kontakte to mi ne igra ulogu imam druge načine. A za apn podešavanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari