U Vreocima je Telenor postavio LTE na 800Mhz uz ibarsku na mestu gde se ispod podvožnjaka izlazi na magistralu.E sad pokrivenost i nije neka s obzirom da je 800MHz a udaljenost od mene je oko 940 metara,indoor -130dB a outdoor -120.Nadao sam se da će to biti mnogo bolje.
?Da li u vipu moze da se uzme usim kartica za pripejd, ili kod sva tri operatera moze samo uz postpaid...(sem za onaj mts turisticki sim)?
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Evo i mene sa novim detaljima u vezi sa turist sim karticom mts-a. Dakle situacija je sledeća, nakon obraćanja RATEL-u i pete zamene sim kartice, stanje je mnogo bolje nego pre kada je ograničenje bilo 10/5 Mbps. Dakle voleo bih da još neko od forumaša koji poseduju pomenutu sim karticu, a koji su takođe imali limit 10/5 Mbps da ponovo testiraju i vide kakvo je stanje sada kod njih, tj da li ima veze što sam se obraćao RATEL-u ili su oni sami nešto sređivali. Evo screen shota rezultata u glavnom sa Nbgd-a i iz centra BG-a. Ovaj markiran rezultat je sa postpaid karticom Mix XL plus tarifa čisto radi poređenja.Pogledajte prilog 210703
Za obicne prepaid ne. Mozda jedino slicno MTSu ako daju za Visitor SIM.Da li u vipu moze da se uzme usim kartica za pripejd, ili kod sva tri operatera moze samo uz postpaid...(sem za onaj mts turisticki sim)?
U Vreocima je Telenor postavio LTE na 800Mhz uz ibarsku na mestu gde se ispod podvožnjaka izlazi na magistralu.E sad pokrivenost i nije neka s obzirom da je 800MHz a udaljenost od mene je oko 940 metara,indoor -130dB a outdoor -120.Nadao sam se da će to biti mnogo bolje.
MTS u Bul.Kr.Aleksandra samo seta sa h+ na 3g i to svakih par sekundi,ovo mora da srce baterijucak je cesce na 3g.
U telenoru je 3g davna proslost,ponekad se samo negde pojavi,a i to svake prestupne
Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока
U subotu bio do Sremskih Karlovaca. Za tih nekoliko sati u samim Karlovcima nisam primetio ni jednom 4g na telefonu. H+ je najčešće bilo.
Tad je bila aktivna konekcija,trosio sam onih 1000 kinti za net sto mi daju 6 meseci i konstantno je menjao 3g i h+ i obrnuto.3G je kod miruje konekcija, a H+ je kad je aktivna. Tako je to podesio MTS.
Tad je bila aktivna konekcija,trosio sam onih 1000 kinti za net sto mi daju 6 meseci i konstantno je menjao 3g i h+ i obrnuto.
Sad tek shvatam da ljudi ne čitaju moje misli. [emoji2]Која мрежа? (Теленор је још у мају имао аутдор сигнала од пола центра па према Дунаву; са Пезоса или НС.)
Иначе данас одличне временске прилике за простирање (4Г) сигнала![]()
(Па најчешће хватам Теленор, око -115, колико-толико стабилан. А Вип је и иначе на том нивоу.)
Ti 1000din bonus kredita za Net koristis?I cudi te ako ti skinu kredit?
Ovog puta si sam kriv, video si prosli put da ne radi kako treba![]()
Kada nesto ne koristi puno ljudi, i jednom vidis da zeza sistem, ne pravis istu gresku opet.
Ili si George Bush![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari