suncica2222
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2011
- Poena
- 180
Ima li neko iskustva sa ovim eksternim antenama da opise koliko je dobio na brzini i sa koje udaljenosti od bazne stanice je uspeo da dobije upotrebljiv signal?
Takodje me interesuje 4G radi na vise bandova 800-1800-2300MHz da li treba paziti na kompatibilnost antene? Vidim da antene dolaze sa 2 kabla sto verovatno ima veze sa prethodnim.
Nisu nesto mnogo skupe pa me zanima koliko zaista prave razliku. Evo nekih modela. Citao sam pre da ima i nekih dobrih Iskrinih tipa loga.
www.kupujemprodajem.com
Evo je Iskrina:
www.iskra.eu
Takodje me interesuje 4G radi na vise bandova 800-1800-2300MHz da li treba paziti na kompatibilnost antene? Vidim da antene dolaze sa 2 kabla sto verovatno ima veze sa prethodnim.
Nisu nesto mnogo skupe pa me zanima koliko zaista prave razliku. Evo nekih modela. Citao sam pre da ima i nekih dobrih Iskrinih tipa loga.

Oglas - KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!
Evo je Iskrina:

MIMO Antenna P-56 UNICOM MIMO
Antenna set P-56 UNICOM MIMO is used for the reception of mobile operators' signals in MIMO technology (two antennas mounted into X polarity). The antenna set covers wide frequency range from LTE 800 to LTE 2,6 GHz frequency bands. Set is the most suitable for connecting it to Wi-Fi router or...