Šta je novo?

4870 crossfire

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
uspeh konacno da ustelujem ovo.... nije mi djavo dao mira dok nisam sredio 😀
probao sam malo cod4, geow (gde nece da se pomeri od 62fps, nit gore nit dole, isto kao i u mass effect) i r6 vegas 2.... sutra mozda probam splinter cell zadnji i oblivion...... u crysis ne skalira lepo, na nekim nivoima otkida od frejmova, a na nekim isto ko i sa jednom kartom, nije mi bas jasno zasto....

Prilozi

• cod1.webp
    cod1.webp
    152.5 KB · Pregleda: 95
  • cod2.webp
    cod2.webp
    117.5 KB · Pregleda: 87
  • cod3.webp
    cod3.webp
    313.8 KB · Pregleda: 107
  • cod4.webp
    cod4.webp
    179.2 KB · Pregleda: 110
  • cod5.webp
    cod5.webp
    164.9 KB · Pregleda: 86
geow....

Prilozi

• geow1.webp
    geow1.webp
    276.6 KB · Pregleda: 134
  • geow2.webp
    geow2.webp
    171.1 KB · Pregleda: 89
  • geow3.webp
    geow3.webp
    144.6 KB · Pregleda: 73
  • geow4.webp
    geow4.webp
    124.6 KB · Pregleda: 68
r6 vegas 2.....

Prilozi

• r6vegas2-1.webp
    r6vegas2-1.webp
    123.1 KB · Pregleda: 81
  • r6vegas2-2.webp
    r6vegas2-2.webp
    93.3 KB · Pregleda: 71
  • r6vegas2-3JPG.webp
    r6vegas2-3JPG.webp
    68.9 KB · Pregleda: 62
  • r6vegas2-4JPG.webp
    r6vegas2-4JPG.webp
    124.6 KB · Pregleda: 88
mass effect i 3dmark06......

Prilozi

• masseff1.webp
    masseff1.webp
    112.9 KB · Pregleda: 119
  • quad2=3dmark06.webp
    quad2=3dmark06.webp
    115 KB · Pregleda: 269
sve je isprobano na 1440x900 sa svim zivim sto se moze popaliti i ukljuciti........ 🙂
da nije glupog CCC koji me nesto hebe da mi ne da na lcdtv sa ukljucenim CF, probao bih i tamo, ovako izgleda moram da raskacim monitor, pa tek onda na TV, a to me sad trenutno mrzi, mozda sutra..... pa cu onda probati u 1080p........

Pohvale za trud i pitanje. Da li je i kako moguce u ovom kontrol panelu namestiti AA da ide preko 8x i da li imas problem sa 8.7 drajverima...ja iako stavim da mi uvek radi aa8 i af16 u igrama neprihvata?!

:wave:

ni meni ne da preko 8x, ali mi prihvata iz CCC da podesim, bas sam uporedjivao sa i bez ukljucenih u drajveru.... e sad, nekako sam cudno instalirao drajvere, prvo one sa cd-a od kartice, pa onda neki fix sa ati sajta, i onda preko svega 8.7....., dobro je i da radi uopste... hahahaha

ni meni ne da preko 8x, ali mi prihvata iz CCC da podesim, bas sam uporedjivao sa i bez ukljucenih u drajveru.... e sad, nekako sam cudno instalirao drajvere, prvo one sa cd-a od kartice, pa onda neki fix sa ati sajta, i onda preko svega 8.7....., dobro je i da radi uopste... hahahaha

E meni iz ccc nista ne prihvata, evo sad vidim da ni vsunk neradi iako je ostavljen na always on...cudno. Inace i ja sam isao tim redosledom, rece mi yoti da tako valjda mora. :wave:

Ooga, sto ne uzmes neki ljudski monitor nego skrnavis taj CF? 😀

ma ako vec imam zelju za extra igranjem, vec sam rekao, prebacim na lcd tv i u pokrenem u 1080p, onda tv prebacuje automatski u HD mod i sve izgleda bolesno dobro.....

nije, to je bilo sa onim prvim 8.7 beta drajverima, sa zadnjim je OK.....

i u UT3 sa svim onim modovima, stoji zakucan na 62fps, kao i u GeoW, nit gore nit dole......

Prilozi

• ut1.webp
    ut1.webp
    174.5 KB · Pregleda: 145
Meni je sve to malo cudno, 62 FPS-a u skoro svakoj igri... Konfuzno zar ne?

na maximumu ko da je ukljucen vertical sync.

pa nije u skoro svakoj igri..... ove tri - da, ut3, geow i mass effect..... u krizi shiba i preko 100fps, ali posto sam nedavno dobio "po onoj stvari" od nekih pametnica da samo kacim shotove od krize i da se duvam kao klinac ispred zgrade, necu ni da ih kacim.......... imam instalirano i quake4, doom3 i prey, tu ide na mnoooogoooo frejmova.... 🙂

Poslednja izmena:
ne svugde, ali na onom nivou kod vodopada, u core pod zemljom, i jos negde, posteno shiba preko 100tke....... dok negde, kao recimo tamo u logor kad uletim, posteno tresne na 30fps..... cudno mi se ponasa kriza, kao da ne skalira isto na svim nivoima..... na 280gtx se totalno drugacije (mislim bolje) ponasa......

Ne kapiram samo tu famu oko 60fps ograničenja. Nije da i jedan TFT monitor trenutno prikazuje više od toga.

ne prikazuje istina, ali u ovom slucaju se prikazuju performanse graficke i stvarno nije jasno sto ne ide preko 60.

Pa zna da zaebava refresh rate ako je na 60hz ili vertical sync takodje! Ali ako nije nista od ovo dvoje, e onda neam veze sta bi moglo biti!

Gledajuci ove slike nesto mi ne deluje da je uopste radio taj 8X AA pogotovo u GOWu

Ja sam se zanosio da uzmem dve 4870 u CF ali mislim da mi je to slabo na ovom monitoru tako da dobro razmisljam sta mi je ciniti, nista mi se ne isplati trenutno...:trust:

Ja sam se zanosio da uzmem dve 4870 u CF ali mislim da mi je to slabo na ovom monitoru tako da dobro razmisljam sta mi je ciniti, nista mi se ne isplati trenutno...:trust:
Uzmi HD4870 X2, pa ako ti i to bude malo, zabodi pored nje jedan HD4870... ali mislim da ces biti zadovoljan i samo sa X2-kom 😉

To cu i da uradim, jos samo da vidim kome da prodam ovu sad sto imam i sve ce da bude OK.

Nazad
Vrh Dno