Ima, Enermax.bolje neki seasonic... od toga nema tise![]()
Kupci nVidia kartica mnogo će bolje proći. Jeste da riknjavaju mnogo češće ali ne prave mnogo buke. Ako ste ih kupili u Dell ili hp računaru zameniće vam ih pre nego što riknu i to sve o nVidia trošku uprkos tome što su krivi neki tamo Kinezi a ne nVidia. To je prava kompanija koja brine o svojim kupcimaNebih voleo da komsija pored mene ima ovu karticu, dok dodju vatrogasci, gotovo.Ljudi cekajte zimu ! :d Nemojte sad na ovu vrucinu ! :d
Kupci nVidia kartica mnogo će bolje proći. Jeste da riknjavaju mnogo češće ali ne prave mnogo buke. Ako ste ih kupili u Dell ili hp računaru zameniće vam ih pre nego što riknu i to sve o nVidia trošku uprkos tome što su krivi neki tamo Kinezi a ne nVidia. To je prava kompanija koja brine o svojim kupcima
Kupci nVidia kartica mnogo će bolje proći. Jeste da riknjavaju mnogo češće ali ne prave mnogo buke. Ako ste ih kupili u Dell ili hp računaru zameniće vam ih pre nego što riknu i to sve o nVidia trošku uprkos tome što su krivi neki tamo Kinezi a ne nVidia. To je prava kompanija koja brine o svojim kupcima
![]()
resho pravi za cevape![]()
ali buke od GPU kod mene - nema.
Pa da, i onda shto kaze Igoritza, mozesh komotno da zaboravish stavljanje bilo chega u PCI slotove![]()
Ma šta sad svi kao tu *enjamo, koja je to passive hlađena karta ikada bila dobra, sve su uvek bile vrele do bola ako ih ne hladiš kako treba.... Ustvari, ona Radeon x1050 i GF 7100 su bile mlakušne![]()
ne znam kakava su iskustva sa ati pasivcima...?
Uopšte se ne plašim, ti si taj koji širi fobiju kako ATi čipovi riknjavaju od pregrevanja, a da je nVidija majka mara.
To je naravno čista glupost, pogotovu kada znamo ko trenutno ima probleme.
Mnogo ti kratko pamćenje. Evo samo dva tvoja posta u ovoj temi.Gde si ti to procitao da ja sirim fobiju da ATI cipovi riknjavaju, mene to ne zanima ?
Nikad. Bilo bi mnogo posla za vatrogasce.![]()
Ako će zbog kartice da dolaze vatrogasci GPU je verovatno "riknuo".Nebih voleo da komsija pored mene ima ovu karticu, dok dodju vatrogasci, gotovo.Ljudi cekajte zimu ! :d Nemojte sad na ovu vrucinu ! :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari