A
animaN
Guest
ha ha ha pa znao sam da ces to da kazes .....
Vi imate bolje vreme za sad a ja bolji win![]()
![]()
![]()
![]()
a ko ima bolju plocu,to nam reci,xexe:-devil-:
Pa tvoj T2R je sigurno bolji od moga T2RS
Sobzirom da je i Bios za tvoj model sazreo , ovaj aktuelni Bios na novoj DK ploci je bulja pogotovo za E8X00 primerke
Nemate opravdanje momci nego na posao , uvek ce OC-Teacher biti tu da vas savetuje .....
P.S Bios na T2RS je gotovo identican kao na Blood Iron![]()
strpi se jos koji dan,nesto mi lici na dostizanje tvojih rezova i sa 8400,ovaj primerak je extra.Moja pretpostavka da cemo stici i prestici te u 32M,sa DDR2.(ti si koliko vidim na DDR3).
:wave:
sin Stanoje se time jos bavio u devetom mesecu prosle godine
2GB vs 4GB
Ono sto jos ne znas je da sam i probao e2160 sa 4GB i vozio ih na 1200 CL4 ekstra zategnute,ali je vreme bilo skoro isto kao i sa 2GB,mozda bi i bilo malo brze, max 1 sekundu na kraju,ali sam prekinuo run jer sam se iskreno razocarao i nadao da ce biti mnogo,mnogo brze :trust:
Naravno iz testova jos pre vise od godinu dana smo saznali da je Spi32m mnogo brze na 2x1GB nego na 2x512Mb,ali ono sto je interesantno je tvoj napredak sa winom....reci mi samo jedno,koji SP koristis?Jel moze jedan re-run samo na kraju prilikom slikanja otvori system properties da se vidi sp![]()
.....ali ono sto je interesantno je tvoj napredak sa winom....reci mi samo jedno,koji SP koristis?Jel moze jedan re-run samo na kraju prilikom slikanja otvori system properties da se vidi koji je OS i sp![]()
Nidzo ti si pobrkao loncice ja nisam na DDR3 nego trunutno na DDR2 i to samo 2x512MBsamo sto mi je operativni BRUKA ! pa ti se ucinilo ko da je DDR3
Ova Low-Clock *******cija sa vama ce biti na DDR2 , ozbiljne LN2 sesije za 32M ce biti naravno na DDR3
Puno srece sa novim E8400 daj boze da nema cold bug![]()
mislio sam na ovaj rez sa DDR3,e sad ciji je rez ,malo je bitno.
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1345170&postcount=32
trazim jednostavan odgovor![]()
E evo je vec vrhunski primerak, za ovako nesto treba bas dobro da se prebere, na kojoj voltazi ga je przio da bi dosao do 6.1, 2V?
Rez je postigao kolega No_Name ...
Morace te malo vise Nidzo selektirat ako mislite da ovo dostignete
Sa ovim CPU'om ce mo bencovati na CeBit obecavam bice i jedan lep 32M run
Rez je postigao kolega No_Name inache ludi 3D overclocker za SPI nema toliko iskustva stoga samo drugo mesto u Top 10
Mada monti je tu da se to popravi![]()
On ja vlasnik AwardFabrik-a?
cek,odluci se ,jel treba i njih ili samo tebe da oderemo.![]()
Ja sam mislio da ste krenuli sa LN2 na tom E8500 a vi cepate LowClock
P.S cemu tih 11,469 kad znas da imam 11,250na asus p5k ?
pa skines bios 603 ,stavis neki drugi i pokusas da stignes ovo,ako mozes,jer trenutno nemamo asus p5k.Ja sam mislio da ste krenuli sa LN2 na tom E8500 a vi cepate LowClock
pa skines bios 603 ,stavis neki drugi i pokusas da stignes ovo,ako mozes,jer trenutno nemamo asus p5k.![]()
ovo su tvoje reci ,da imas 11,250 na asus p5k,sad govoris o DFI. :wall:
Napravi bolji rez na DFi od Dekarinog i resena stvar.
Sta na LN2 niste imali srece ????vidim nesto te nervoza hvata
![]()
Laganice evo veceras cu probati na DFI sa 1024MB memare ...nisam bre znao da se ti toliko palis ......
lakse mi je da ostanem bez komentara,jer vidim da nema svrhe.
:wave:
P.S rekoh da je zima nemilosrdna a tek ces da vidis zasto![]()
Nidzo menjaj potpis !
42 sesija na suvom ledu + 19 sesija na LN2 = odrano jagnje![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari