Šta je novo?

Kućna multimedija 43" TV

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Vste995

Cenjen
Učlanjen(a)
21.01.2014
Poena
152
Pozdrav,

Treba mi info koji od ovih 43" televizora iz A1 ponude je najbolji za kupovinu? Koristio bi se za yt, eon, hbo, sportski sadržaj...

Modeli u ponudi su:
Hisense 43A6BG
LG 43UQ80003LB.AEU
Tesla 43E635BFS
TCL 43P735

Ja ne znam koji je hajp sa tim hisensom , meni su očajni modeli kao i ekrani u njima.
Naravno da je svaki LG model sa IPS panelom bolja kupovina nego bilo koji Hisense ili TCL koji se može razmatrati ali tek od 8 serije.

Ako ipak želiš da prođeš jeftinije a hoćeš Google TV onda idi na VOX ili Teslu.

Hisense u USA ima najbolji odnos cene i kvaliteta, ali kod nas su modeli sa istim nazivom losiji i skuplji. Da, Hisense se time sluzi.
Pa opet, mislim da i tako oskrnavljen nudi vise od LG-a AKO govorimo o istom cenovnom rangu.

TCL je veoma zanimljiv, dobro odradjuje posao na svim nivoima, a njegov mini led je mozda i najbolja alternativa OLED televizorima (koji su po meni jedina stvar koja je vredna paznje kad je rec o LG-u, ali VEOMA vredna paznje).

Svakako, dok se ne vidi uzivo sve i u mraku... Tesko je reci. Narucis zato online da mozes da vratis ako ne odgovara i gledas garanciju da ima 5 godina.

Vrh Dno