Šta je novo?

41.03 Whql...

Alexandar

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
709
byMaX je napisao(la):
link je http://download1.nvidia.com/Windows/41.03/41.03_win2kxp.exe

mada je brzi

http://www.guru3d.com/files/detonator/

uskoro ce biti i iz lite-a, a ja mogu samo da ih preporucim!
Nista posebno brzi, mada postoje slajderi za podesavanje performansi, a gamma u OpenGL-u je bolja nego sa 40.xx drajverima. Stabilnost je povecana u D3D-u, desavalo se da MotoGP ili Morrowind zaglupe sa 40.xx sto se sada ne desava... SideBand Adressing obavezno iskljucite...

A sto ne SideBand?

Samo ispravka, nisu whql, definitivno.

Da, na sajtu gameguru.box.sk je pisalo da su final, a na warp2searchu da su WHQL iako ih na nvidia.com nije ni bilo legalno, vec samo na serverima... Zabuna! Ali, u svakom slucaju su bolji od 40.7x...

Re: Re: 41.03 Whql...

Alexandar je napisao(la):
A sto ne SideBand?

Ako imas VIA plocu, i radi ti nVidia SBA (VIA ima svoj koji se konfliktuje sa nVidia-inim), svaka ti cast... Meni koruptuje teksture na svim VIA masinama koje sam imao i svim grafickim karticama koje sam testirao... e sada... da li je do moje negativne energije ??? ;)

Re: Re: Re: 41.03 Whql...

byMaX je napisao(la):
Ako imas VIA plocu, i radi ti nVidia SBA (VIA ima svoj koji se konfliktuje sa nVidia-inim), svaka ti cast... Meni koruptuje teksture na svim VIA masinama koje sam imao i svim grafickim karticama koje sam testirao... e sada... da li je do moje negativne energije ??? ;)

Ne razumem te. Koji VIA-in SB se konfliktuje sa NVidia-nim???
Mislis li na onaj u BIOS-u mb-a i onaj na grafickoj?
Kod mene su i jedan i drugi dozvoljeni. Onaj na grafickoj sam licno ukljucio.

da li si ga ukljucio preko riva tunera ... ? ? ? Sve ostalo je kao prijavljeno, ali je laz, veruj mi... Cudno, i meni je SBA radio na 40.7x drajverima ok, a onda ponovo poceo da zeza sa 41.03!!

byMaX je napisao(la):
da li si ga ukljucio preko riva tunera ... ? ? ? Sve ostalo je kao prijavljeno, ali je laz, veruj mi... Cudno, i meni je SBA radio na 40.7x drajverima ok, a onda ponovo poceo da zeza sa 41.03!!

Ma kakav RivaTuner. To radim iz RayAdams BIOS-editora:D

Toliko sto se VIA-e tiche

gladiac je napisao(la):
Toliko sto se VIA-e tiche

Bolje da ne zapocinjem pricu o npr. problemima sa i815EPT!

Bolje nemoj... :D

Nazad
Vrh Dno