Šta je novo?

4 word pitanja

• Začetnik teme Začetnik teme zver
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zver

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2001
Poena
620
1. definisao sam 2 heading 1/2 stila, koja sam koristio ovako:

Kod:
1. heading 1
  a. heading 2
  b. heading 2

2. heading 1
  a. heading 2
  b. heading 2

1,2,3 ... za heading 1 je numbering brojeva +1 a ne ručno upisivanje, isto i za heading 2 samo slova +1.

međutim, kad sam hteo da heading 2 dodam prefiks heading-a 1, znači da izgleda ovako:

Kod:
1. heading 1
  1.a. heading 2
  1.b. heading 2

2. heading 1
  2.a. heading 2
  2.b. heading 2

nisam uspeo to da uradim, tj. ne znam kako. kako se to može izvesti? pretpostavljam neka opcija u numbering, ali ništa nisam uspeo uraditi.

2. kako da u word dokumentt "ugradim" jedan ZIP file, tj, da stoji zip ikonica, i dvoklikom na nju da se otvori file save dialog? video sam to u jednom dokumentu, ali ga nemam više da ga analiziram.

3. hoću da u footer-u dodam link ka jednom bookmark-u. ja to lepo uradim, ali taj link u footer-u nije "kliktabilan". kako to da izvedem?

4. kako da napišem neki text koji se vidi dok se gleda na monitoru, ali pri štampanju da se ne pojavljuje?

Poslednja izmena:
zver je napisao(la):
1. definisao sam 2 heading 1/2 stila, koja sam koristio ovako:

Kod:
1. heading 1
  a. heading 2
  b. heading 2

2. heading 1
  a. heading 2
  b. heading 2

1,2,3 ... za heading 1 je numbering brojeva +1 a ne ručno upisivanje, isto i za heading 2 samo slova +1.

međutim, kad sam hteo da heading 2 dodam prefiks heading-a 1, znači da izgleda ovako:

Kod:
1. heading 1
  1.a. heading 2
  1.b. heading 2

2. heading 1
  2.a. heading 2
  2.b. heading 2

nisam uspeo to da uradim, tj. ne znam kako. kako se to može izvesti? pretpostavljam neka opcija u numbering, ali ništa nisam uspeo uraditi.

2. kako da u word dokumentt "ugradim" jedan ZIP file, tj, da stoji zip ikonica, i dvoklikom na nju da se otvori file save dialog? video sam to u jednom dokumentu, ali ga nemam više da ga analiziram.

3. hoću da u footer-u dodam link ka jednom bookmark-u. ja to lepo uradim, ali taj link u footer-u nije "kliktabilan". kako to da izvedem?

4. kako da napišem neki text koji se vidi dok se gleda na monitoru, ali pri štampanju da se ne pojavljuje?

1. Koristi outline numbered.

pogledaj fajl koji sam prikačio.

2. Insert object->create from file

3. nisam probao

4. koristi hidden efekat za font

Hidden Prevents selected text from being displayed. To view hidden text, on the Tools menu, click Options, and on the View tab, select the Hidden text check box.

pogledaj fajl koji sam prikačio.

Prilozi

Poslednja izmena od urednika:
tnx! svo vreme mi je bilo pred očima!

samo kad bi još neko znako kako da dobijem kliktabilni link u footer-u 🙁

Nazad
Vrh Dno