B
BLOB
Guest
pitanje jednostavno , da li je neko provalio tacno cemu sluze 4 crvene led diode na 4870 kartama.
Ja nisam ni provalio da te 4 diode postoje :d
chekaj al kod vas non stop svetle ili se upale samo kad fali neshto od gore navedenih ?
pa samo ti govori da manjka sa snagom kakvo ti je napajanje
Napajanje je Trust 570w
Zato nisam hteo da rizikujem i odmah sam izvadio karticu i vratio staru.
Otisao sam do radnje i narucio Thermaltake W0116RE 750w.Stici ce mi sutra,pa tek onda vracam karticu nazad.
Nadam se da nisam nesto *****ao![]()
PS: Da li se i vama desava da se GPU clock obara na 500 mhz kad kartica nije opterecena?
Poslednja dva dana sam neshto primetio... ako je racunar neko duze vreme ugasen, prilikom paljenja nemam signal na monitoru. Po zvuku bih rekao da se sve normalno popali ali ostanu tri upaljene LEDiode na kartici.
Racunar nije moguce ugasiti na dugme ali jeste preko prekidaca na napajanju. Cim prekidac na napajanju vratim na 1, racunar se odmah upali, bez pritiskanja dugmeta za paljenje. I tako u krug. Ukoliko ga ostavim na miru par minuta sa prekidacem na 0, moci cu ponovo normalno da ga upalim?
Ponavljam da ceo scenario ne mogu da ponovim cesto jer sam primetio da se to desi jedino ukoliko je racunar duze vreme ugasen.
Da je neki stariji racunar, pretpostavio bih da je napajanje ili kondenzatori na ploci (i bio bih u pravu) ali...
Evo danas je stiglo napajanje,sve sam zakacio ali mi se i dalje prilikom ukljucivanja komp. ne pali dioda D601.
Zasto?
Kartica radi sasvim normalno.
Da li si sasvim..ali sasvim siguran da si video da su sve 4 diode trepnule ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari