Šta je novo?

3x SLI

A ne smeju da testiraju u Smornoj Sisajci aka Crysis-u :d

ovu tehnologiju ne podrzavaju sve kartice, vec samo Ultra i GTX sto je blago receno - glupo!...
evo ovde ima i sa Crysis-om: LINK

Poslednja izmena:
Stvarno nVidia u poslednje vreme ima cudne poteze.Evo i sada 3xSLI rezervisan samo za GTX i ULTRU koji za neki dan dobijaju EOL status.
Zar to ne bi najbolje leglo 8800GT-u koji je nova kartica i plus single-slot?

Stvarno nVidia u poslednje vreme ima cudne poteze.Evo i sada 3xSLI rezervisan samo za GTX i ULTRU koji za neki dan dobijaju EOL status.
Zar to ne bi najbolje leglo 8800GT-u koji je nova kartica i plus single-slot?

Pa verovatno ce biti nesto novo u buduce. Ovo je napravljeno za likove, koji igraju na 2X22" monitora, u najgorim rezolucijama.

Nego, 3xSLI jeste da razbija, ali apsolutno nikada ne bih dao oko 2500E za kompjuter da bih mogao da igram igrice na njemu, jedino da ne znam sta cu sa parama bas. Pa pre bi uzeo SLI 8800GTS 512, i jos uzeo sonyplaystation 3, i nintendo wii, i xbox najnoviji, i jos mi ostane kusur... no ima fanatika.

Za tako nesto ti treba min 3500-4000e da uzmes kompletan komp sa svim detaljima i ....... sta ce ti auto heh.

ovo je chisto bacanje para 🙂

Za tako nesto ti treba min 3500-4000e da uzmes kompletan komp sa svim detaljima i ....... sta ce ti auto heh.

Gledaj to sa vedrije strane. Mozes za te pare da uzmes odlican komp ili los auto! :d

Ali i taj los auto sluzice te duze nego odlican komp.

Ove karte i kupuju ljudi koji ne razmisljaju da li da kupe auto ili komp.

Koliko će ovo imati smisla kada izađu 8850GX2 / 8900 i 9800 tokom sledeće godine?

Kome treba ovo i zašto?
Pa generlno gledano entuzijasti su ti koji kupuju kartice visoke klase, svakao konkurencija je može se reći jednim delom prisutna (naravno u tom segmentu) i spremila je razna "pauk" iznenađenja. Sa kupovinom 780i ploče i tri SLI sistema nvidia je ograničila kroz drajvere naravno samo high range svoje kartice, a zašto, pa jednostavno da bi povećala prodaju kartica koje se teško prodaju, jer "ne vrede" tih para, a samim tim povećaće se prodaja i 780i ploča što opet ide u korist tj. džep nvidie. 😉 Naravno kad ih napune, podrška će izaći i za neke jeftinije modele, ali nemojte očekivati mnogo, jer prodaje se samo ono što je Nvidi isplativo, stoga i podrška će biti usmerena u tom pravcu.

Poslednja izmena:
I ova roba ce da ima svog kupca. Nista se ne brinite 🙂

Ja bih prvi kupio da sam vec u vecoj meri podmirio sve ostale potrebe. Bogatasi kupuju i jos nama obicnim pripadnicima nize/srednje klase mnogo cudnije stvari od ove.

Gledate li bre Explorer i Discovery 😀 ?

ima na alienware da se sastavi do nekih 15 000 evra:wall:

Trziste postoji, to je sigurno, samo mi je zao sto i mi nismo u njemu. Mislim, mocicemo da kupimo kad bude vredelo k'o sto danas vredi 7300GT, ali ce to opet biti low-budget trziste.

Nazad
Vrh Dno