Šta je novo?

3G u Srbiji

Matador

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Zdravo svima,

interesuje me da li je 3G zazivio u Srbiji, kakva su iskustva vas prvih korisnika, koje su prednosti mane, da li je zazivio kao komercijalni servis ili je jos uvijek u fazi testiranja?

nece 3g jos dugo da zazivi u srbiji(mislim da se dosta koristi)....

mts naplacuje 1gb interneta(downloada) 50.000din!!!brzina je preko 1mbit/s
nece niko koristiti 3g za internet

Ma kakav crni 3G, ja ni MMS ni GPRS ne koristim jos kako treba, a verujem i 90% posto korisnika. Procice dosta dok neko ne shvati da zaista, ali zaista treba nesto da se uradi po pitanju telekomunikacija u nasoj zemlji. Sto se tice 3G-a to je sve idalje po meni divlje, monopolisticki, a jos i nema nikakve prakticne koristi u zemlji gde je prosecna plata idalje oko 300€.

De, Boga ti ... definiši "kako treba" korišćenje. Pregled vesti, tu i tamo sport, provera računa, vreme, hederi za mail ako očekujem nešto ... to je meni korišćenje GPRSa kako treba ... a tebi?

ma stvarno imaju bezobrazne cene za 3g net,s tim cenama niko ga nece koristiti

Evo vec 5 meseci koristm 3G na 064! Svi saddrzaji ponudjeni rade kako tako, negde bolje negde losije ali video poziv! To je posebna prica, otprilike funkcionise od Terazija do Slavije i to ako imas srece ponekada a zadnjih par dana kako sam presao sa 6630 na N 80 ie (stalno izbacuje not suported from network) nisam uspeo ni jednom.

Poslednja izmena:
Generalno gledano prosečna cena zbirnih usluga mobilnih operatera u Srbiji je posle Velike Britanije najviša u Evropi (u odnosu na standard stanovništva). To su zvanični podaci, tako da 3G po ovim cenama nema šanse da još dugo zaživi.

evo ovde u portugalu gprs na prepaidu (ne znam za postpaid) je dosta skuplji nego u Srbiji, ali recimo za net koristim paket 3.5G (1.8MB/s, 5GB/mesecno + happy hour od 2h do 9h) za 35e mesecno...
znaci specijalni paketi samo za net... koliko vidim tako je i mts krenuo...

link ka potvrdi da su to zvanični podaci?

Izgleda da se gasi 3G mreža u Srbiji, najavljeno je danas. Imate vesti na Google-u.

Kolega je video naslov i to je to, dalje od njega očigledno nije ni stigao (u Australiji gase 3g)
Odlučeno: Gasi se 3G mreža u celoj državi
Sta ces danasnji tinejdzeri nemaju vremena da pročitaju nešto studijski 🙂.
Polako ima vremena, kad bude na faxu biće detaljniji 😁

Nazad
Vrh Dno