Šta je novo?

3g internet ???

axeafrica

Cenjen
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poena
151
ciao narode moze li mi ko reci

da li modem za 3g internet (konkretno onaj sto daje telekom) moze nesmetano da radi na nekom starijem racunaru koji ima usb 1.0

pozdrav

Dok ne probas neces znati, ja sam telenorov probao na jednom i nije hteo ali to se nikada ne zna. USB 1.0 i 1.1 su vrlo varljiva sorta.
U svakom slucaju ima da se uzme kartica sa USB 2.0 tako da i to ne predstavlja neki veci problem.

Meni onaj beli Huaewi radi na staroj dvojci, a ona nema USB 2.0

trebalo bi da radi. Najbolje ti je da pitas njih

Moj savet ti je da ako nemas mogucnosti za adsl pogledas onaj veratov connect(wimax). Jeste skuplje, ali je makar flat. Sa tim 3g paketima ne mozes nista da uradis osim provere mejla i surfovanja

S obzirom da radim kao obezbedjenje u Telekomu, evo pitah kolegu...On kaze da ne bi trebalo da bude problema tj ne zna sto ne bi radio.
Samo me je pitao koji je OS u pitanju.Ako je XP ok, sve starije ne moze ni on da garantuje...

Ovako kada ubacim Vip usb, on mi normalno ucita 'menu' i izadje mi povezi i to. E problem je u tome sto mi je on do juce, izbacivao da ukucam lozinku i da se povezem. Standardna procedura. A danas usb mi samo svetli crvenom bojom, ne izlazi mi da ukucam pass a samim tim ne mogu ni da se konektuje. Jel moze neko da mi pomogne, ako nije problem?

Ako si zaglavio sa onim Alkatelom nije ni čudo i mene zaza stalno, srećom to je samo za backup internet. Deinstaliraj ga i drajvere pa ga ponovo uključi i pusti da se instalira sve.

Nazad
Vrh Dno