Od svih programa ovaj me je najvise namucio. No eto na kraju se porazen (gotovo) okrecem poslednjoj sansi benchmarkovom forumu.
Problem je sledeci:
Instaliram ti ja 3DSMax 5.
Sve prodje kako treba. Restartujem komp i pokrenem the program. Ali...
Posle dve-tri sekunde oranja po disku (pa ne bas oranja) sistem se jednostavno i trenutno RESETUJE!?! FX
Ajde ja pomislim nesto nije u redu sa instalacijom. Reinstaliram, kad ono isto. Dobro, mozda je graficka (Abit Siluro Ti4200 64Mb). Skidanje novih detonatora nije pomoglo. Svi pokusaji pokretanja bilo kog drugog programa iz 3DSMax direktorijuma rezultuje resetom.
Sledeci pokusaji:
1. U BIOS-u Fail-Safe podesavanja, propao...
2. Upgradovanje CDille, propao...
3. Deinstaliranje prisutnog Virtual Drive-a, propao...
4.
5. Formatiranje diska, instaliranje WinXP i na cistu masinu 3DSMax 5, PROPALO?!?

6. Bacanje 3DSMax diska kroz prozor (pa dobro mozda ne jos
).
thanx in advance
Problem je sledeci:
Instaliram ti ja 3DSMax 5.
Sve prodje kako treba. Restartujem komp i pokrenem the program. Ali...
Posle dve-tri sekunde oranja po disku (pa ne bas oranja) sistem se jednostavno i trenutno RESETUJE!?! FX
Ajde ja pomislim nesto nije u redu sa instalacijom. Reinstaliram, kad ono isto. Dobro, mozda je graficka (Abit Siluro Ti4200 64Mb). Skidanje novih detonatora nije pomoglo. Svi pokusaji pokretanja bilo kog drugog programa iz 3DSMax direktorijuma rezultuje resetom.
Sledeci pokusaji:
1. U BIOS-u Fail-Safe podesavanja, propao...
2. Upgradovanje CDille, propao...
3. Deinstaliranje prisutnog Virtual Drive-a, propao...
4.
5. Formatiranje diska, instaliranje WinXP i na cistu masinu 3DSMax 5, PROPALO?!?
6. Bacanje 3DSMax diska kroz prozor (pa dobro mozda ne jos
thanx in advance