Šta je novo?

3DS MAX PLUGINS Brazil i ostali!!!

• Začetnik teme Začetnik teme dj13
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dj13

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
715
Ima li zainteresovanih za skidanje?Sve oko 100mb
Potrebna mi je mala asistencija.
1. Facial Studio 1.0
2. ACT1-VOX.zip
3. BonesPro3.0.rar
4. BRAZIL0.4.52.rar
5. ClothReyes3.11.rar
6. CrytekPolybump v1.0.zip
7. Enlight1.2.rar
8. FlamingPear.part1.rar
9. FlamingPear.part2.rar
10. Illustrate5.2.rar
11. Insight2.31.rar
12. LumeToolsCollection1.0.rar
13. PolygonCruncher5.0.rar
14. PowerBooleans1.0.rar
15. ScatterVLPro1.3.rar
16. ShagHair1.01.15R4.rar
17. StairMAX.rar
18. Stitch1.05.rar
19. VRay1.08.04p.zip
20. xdof2.zip

sta? help za 100 mega? daj link vamo, cu ga skinem odma... nije problem

Re: Re: 3DS MAX PLUGINS Brazil i ostali!!!

DamjanMX je napisao(la):
Nemoj se dzabe truditi da skidas jer nema crack....
Ja sam skinuo doticnog i ima crack i radi.Uklanja splutterfish potpis i vremensko ogranicenje, ali ne uklanja ostale restrikcije (kao np. max 1024x768)

Miroslav je napisao(la):
sta? help za 100 mega? daj link vamo, cu ga skinem odma... nije problem
Problem nije samo u downloadu.Trenutno se fajlovi nalaze na jednom ftp
na mom nalogu.Imam pravo skidanja 50mega nedeljno i to 10 fajlova.Danas sam bezveze iskliktao po fajlovima da se uverim da li su tamo, a server mi sve zabelezio kao download(skinuo 5,a 5 upropastio).A svega toga ne bi bilo da mogu da uplatim 5$ za mesecni pristup i da svucem sve odjednom.
Treba mi neko ko moze da placa preko neta.Naravno ja dajem $.
Covek bi rekao zasto zuris,ali nikad se ne zna kad mogu da procesljaju server i riknu nalog. Server je www.streamload.com

da li imash mozda linkove ka plaginovima za neke druge 3d programe tipa LIghtwave, Maya ?

Re: Re: Re: 3DS MAX PLUGINS Brazil i ostali!!!

dj13 je napisao(la):
Ja sam skinuo doticnog i ima crack i radi.Uklanja splutterfish potpis i vremensko ogranicenje, ali ne uklanja ostale restrikcije (kao np. max 1024x768)

Hm...onda je u pitanju public beta verzija....ja sam mislio da je pre release beta.....

silvereye je napisao(la):
da li imash mozda linkove ka plaginovima za neke druge 3d programe tipa LIghtwave, Maya ?
Za mayu imam link za rendermana 5.0 (50mb).A izmedju ostalog maya i lightwave imaju vrlo malu bazu pluginova,tako da nije ni cudo da ih nema puno ni na netu (registrovanih🙂.A tip koji mi je poslao pluginove za 3ds ima gomilu stvari za druge 3d.Pa ako bude bio dobre volje cu trazim da salje.

Chekaj u fazonu koliko sam video ovde kao mozesh da sherujesh stvari.
E sad ja sam se registrovao tamo ali kako da vidim shto su drugi share-ovali?
ili ti imash likov pass koji je to kachio tamo?

Xe xe..
Koja sam ja Legenda.. jurim tu po gomili sajtova Illustrate a ne setim se da se lepo nakachim na Kazuu i skinem sve to na brzinu..
Kazaa rulz..

Re: Re: Re: Re: 3DS MAX PLUGINS Brazil i ostali!!!

DamjanMX je napisao(la):
Hm...onda je u pitanju public beta verzija....ja sam mislio da je pre release beta.....
Ma sve je sa EXILE foruma tako da znas gde mozes to da skines i vecinu tih plug-ova imas. Dj13 bas si lik sa onim tvojim postom na forumu "dajte sve bez obzira sta je"🙂

Re: Re: Re: Re: Re: 3DS MAX PLUGINS Brazil i ostali!!!

MAMADZULA je napisao(la):
Ma sve je sa EXILE foruma tako da znas gde mozes to da skines i vecinu tih plug-ova imas. Dj13 bas si lik sa onim tvojim postom na forumu "dajte sve bez obzira sta je"🙂
Postovao sam 3 puta i poslao mail McFlury tako da me nije mogao zaobici🙂.Da sam znao za zaje*anciju sa streamloadom ne bi mu rekao da salje tamo.Sad sta je tu je valjda cu skinem nekad.

ovo pitanje nije vezano za bash ove plaginove ali jeste vezano za 3d softver. Da li neko ima krekove za programe Deep Paint 2 i DeepExplorer ?

Nazad
Vrh Dno