Šta je novo?

3DS MAX i MentalRay jel radi?

• Začetnik teme Začetnik teme dj13
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dj13

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
715
Skinuo crackovanog Mentalca v2.1.45.1 i Connection v1.2 i ne mogu ga naterati da izrenda nista;tj. renda ali sve crno.Jel nekome uspela instalacije doticnog.Problem je u tome sto nemam klasicnog .nfo da razjasni situaciju.FinalRender radi ok(sta ti je dobro upustvo i malo cackanja🙂,a posto su sa istog mesta valjda je i mentalac dobar ali ja mozda gresim negde(u instalaciji ili podesavanjima renderinga).Verzija maxa 4.2

dj13 je napisao(la):
Skinuo crackovanog Mentalca v2.1.45.1 i Connection v1.2 i ne mogu ga naterati da izrenda nista;tj. renda ali sve crno.Jel nekome uspela instalacije doticnog.Problem je u tome sto nemam klasicnog .nfo da razjasni situaciju.FinalRender radi ok(sta ti je dobro upustvo i malo cackanja🙂,a posto su sa istog mesta valjda je i mentalac dobar ali ja mozda gresim negde(u instalaciji ili podesavanjima renderinga).Verzija maxa 4.2

Skidao sam ja jedno 3 razlicite verzije Mental Ray-a i jedno 5 razlicith verzija Connection-a, svaki je imao drugaciji crack od kojih ni jedan nije uspeo, tako da bih ti preporucio da zabatalis MR i da predjes na Brazil.

Nazad
Vrh Dno