Šta je novo?

3DMark05

DuleFman

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2007
Poena
319
Imam problem ... nocash sam 6 sati skidao isti i kada sam ga jutros instalirao i probao da pokrenem nece ... otvori sliku 3DMarka pre nego sto udje u program ali tu i ostane ... probao sam da rainsalliram i opet isto ... dok stoji na toj slici nista ne mogu da radim na kompu, mogu da slusam muziku npr. ako sam predhodno pustio ... ali sem Ctrl+Alt+Del nista ne funkcionise ... da li treba da cekam i koliko ... da li ste imali slicnih problema ... konfa je iz potpisa tako da ne verujem da je spora pa da nece zato ... Pomoc ... moderatori ako treba premestite temu u overklokovanje grafickih karti posto ima veze i sa tim, nisam bio siguran gde da postavim pa sam stavio ovde

Na sajtu Futuremarka imas fix "Futuremark_SystemInfo_Hotfix_Oct07_installer" skini ga i problem ce biti resen.

hvala ... skinuo sam i radi ... jes da mogu samo da obican test bez podesavanja jer je trial verzija al nema veze ...

Sa konfom iz potpisa na defaultu u 3DMark05 osvojio sam 14xxx cini mi se ... i izbacilo je da ima 100xxx boljih sistema i 1200xxx sisema gorih od mog ... kakav je rezultat ... za ovu konfu ? znam da moze mnogo bolje kad bi se oc ... ali me zanima kakav je ovo rez na default ... i sta mislite da li bi pri oc proca na 3GHz memorije na 850-900(kolko ide) postigao nekih 2o-ak hiljada ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno