Šta je novo?

3DMARK05 permutuje rezultate ili...

• Začetnik teme Začetnik teme zokish
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zokish

Slavan
Učlanjen(a)
29.10.2004
Poena
319
nesto sam malo testirao graficku sa novima catalystima kad primetim da mi 3Dmark u glavnom prozoru prikazuje score 2121 a u pozadini 2112. Do sada je uvek bilo isto. Zna li neko sta je iniciralo gresku?

Prilozi

• 3dmark05-2121-549-400.webp
    3dmark05-2121-549-400.webp
    108.7 KB · Pregleda: 99
Jesi siguran da ti taj skor u pozadini nije ostao od prethodnog prolaza?

vule, sasvim je moguće da je tako i bilo, mada sam pomerao prozore zbog Prn-Scrn. Ali ne sećam se ovog manjeg rezultata.
..............

Sad sam probao ponovo 3Dmark u dva prolaza i tačno je, pamti prethodni prolaz (glavni prozor). Moja greška, izvinjavam se zbog ishitrenog threadovanja.
..............

p.s.
kod Paradigme na top10 nemaš sličicu od jačeg rezultata! 😛 :wave:

Ljudi to nije nista!!! Danas sam snimio 5.6 drajvere i slogirao sam se! Kada sam dobio rezultat sa 5.5 drajverima on je iznosio 1529 markova. Napominjem da nisam menjao vrednosti kartice tj nisam nista overklokovao (dodatno). Snimim 5.6 i ono 1630!!! :zgran: :zgran: Kako je ovo moguce? Da nije greska do 3dmarka? Inace kartica je 9600pro (advantage)!

OZZY83 je napisao(la):
Ljudi to nije nista!!! Danas sam snimio 5.6 drajvere i slogirao sam se! Kada sam dobio rezultat sa 5.5 drajverima on je iznosio 1529 markova. Napominjem da nisam menjao vrednosti kartice tj nisam nista overklokovao (dodatno). Snimim 5.6 i ono 1630!!! :zgran: :zgran: Kako je ovo moguce? Da nije greska do 3dmarka? Inace kartica je 9600pro (advantage)!

Koji su Catalyst-i u pitanju - oni CCC (sa .NET tehnologijom) ili oni klasicni?

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno