Ne znam tacno za DX9, jer mi je vec bio instaliran kad sam prvi put pustio 3DMark03, ali Catalyst 3.1 definitivno ne treba, uopste ga nemam i Nature radi bez problema.alokiN je napisao(la):Treba ti dx9 i cat3.1!
Zašto čudno kad je to DX9 test?drapin je napisao(la):Mada bi me zacudilo i da ne moze bez DX9...
vlada_o je napisao(la):Pozdrav svima,
Imam jedno pitanje za sve koji poseduju ovu karticu.
Kada pokrenem 3dmark03 nikako mi ne uradi 4-ti test game 4: nature.
Da li je to u redu i zasto?
Kartica je club 3d non pro verzija.
vlada_o je napisao(la):@sufox
Default takt je 325 MHz za cip i 600(300MHz) za memoriju.
Sto se tice overcloca stabilno radi na 340 - 620(310).
Sve preko toga uzrokuje pojavu artifakta preko celog ekrana.
Sve u svemu za te pare (odnos cena - kvalitet) je najbolja.
Umalo da zaboravim : skor u 3dMarku 4773 na default taktu sa P4 2.4 oc @2.915.
Pozdrav.
drapin je napisao(la):Ne znam tacno za DX9, jer mi je vec bio instaliran kad sam prvi put pustio 3DMark03, ali Catalyst 3.1 definitivno ne treba, uopste ga nemam i Nature radi bez problema.
Mada bi me zacudilo i da ne moze bez DX9...
vlada_o je napisao(la):Ubacis warp11 non pro bios.
Imas i editor za isti tako da mozes da editujes default clockove.
http://www.3dchipset.com/
Jeste pakomova kartica.
Memorija je 3.5 ns - Infineon.
Nature konkretno ne bi trebao da zahteva DX9, jedini elementi DX9 u 3DMark 03 su u Pixel Shader 2.0 testu, i to samo delimicno - test je kombinacija 1.4 i 2.0 shader-a...WoyKhan je napisao(la):Zašto čudno kad je to DX9 test?
drapin je napisao(la):Nature konkretno ne bi trebao da zahteva DX9, jedini elementi DX9 u 3DMark 03 su u Pixel Shader 2.0 testu, i to samo delimicno - test je kombinacija 1.4 i 2.0 shader-a...
Pozdrav.
Pozdrav.
Pozdrav.
drapin je napisao(la):Kao prvo proveri da li si dobro prikljucio dodatno napajanje kartice ( posto je Chief 360 u pitanju, dovedi joj ga sa nekog od mnogih slobodnih Molex-a ).
Kao drugo probaj da stavis u BIOS-u AGP na 4x - znaci ne Auto, i iskljuci FastWrite ako postoji opcija.
DADE je napisao(la):A kolko ti daje poena kad ti je sve max klokovano?
Da ne generalizujemo - Nije problem u ASUS-ovim plocama u celini, imam P4PE i 9700 ( a istu kombinaciju imaju i jos neki na forumu ) i sve radi savrseno normalno...sufox je napisao(la):Konacno proradilo. Fazon je u tome sto Asusove ploche drze video kartu kod ladnog paljenja u stanju reseta ili nesto sl. duze nego druge ploce i zato se monitor ne probudi. Ako nakon 10 sec (nakon bipa) resetujem masinu onda se pojavi slika i sve radi.
Ima li neka for ada ovo prevazidje ?
drapin je napisao(la):Da ne generalizujemo - Nije problem u ASUS-ovim plocama u celini, imam P4PE i 9700 ( a istu kombinaciju imaju i jos neki na forumu ) i sve radi savrseno normalno...
Procesljaj malo www.asusborads.com , mislim da sam primetio neke slicne probleme, nesto je u vezi bas te ASUS ploce ili 8x AGP ili tako nesto...
Uglavnom probleme izaziva 8x, imam u drugoj masini Gigabyte 8INXP, gde 9700 apsolutno odbija da radi na 8x - istina podigne se i radi normalno u 2D, ali cim se pokrene neka igra ili benchmark blokira se nakon 20-30 sekundi i samo reset pomaze !![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari