Pa i nije nesto sem perfektnog 2D-a za igre malo slabija od vante ali slika...RasetaM je napisao(la):Ako ces prodavati tu tvoju karticu javi, i ajde da neko odmah kaze koliko je dobra ta V3 2000?
MAMADZULA je napisao(la):Pa i nije nesto sem perfektnog 2D-a za igre malo slabija od vante ali slika...
MAMADZULA je napisao(la):Svakako ali gledaj da ne platis preko 80DM.poz
Mozda u Glide-u(sigurno), ali u D3D-u OpenGL-u molim te...notax je napisao(la):Izvinjavam se na nadobudnosti, ali stvarno ste ispisali gluposti.
Prvo, 3500 ima TV tjuner i kosta, nova oko 190 DM, prema tome, nije ono sto trazis, vec polovna V3 3000 + TV-out koja je polovna 70-90 DM, kako se snadjes.
Drugo, KAKVA VANTA???? Pa, ova karta je raketa u 3D za tu kartu.
U proseku je bila brza kao firmirana TNT2 npr. Diamond v770, a u igrama pisanim za Glide i dosta brza, + strasan 2D.
Pazari ti v3 300 + tv-out i bices presrecan. Taj tv-out je bolji 3 puta nego ovi na GeForce karticama, za filmove za TV-u super, za male pare, a i sasvim dobra za igre, ne najnaj novije ali sasvim OK.
Mislio sam na v3000 moja greska.PozdravKiza the Death je napisao(la):Lep 2D, solidan 3D, VIVO i AIAO (AIAO bi trebalo za zvuk), TV tjuner, pa uz sve to i 80DM........ da nisi malo potcenio?
Pozdrav! :smokin
P.S. Ja samo cekam da nam vrate :smokin smajlica![]()
MAMADZULA je napisao(la):Pa i nije nesto sem perfektnog 2D-a za igre malo slabija od vante ali slika...
legend je napisao(la):...znaci v3 3500 nema tv-out ???
filipenko je napisao(la):V3 slabiji od Vante ???ctp;![]()
Pa i V3 Velocity sa 8 MB je bio brzi u svemu (ne mnogo, ali ipak brzi) od svih vanti i sa 32 MB...
Samo cu ti veselo mahnuti :wave; Notax ti je sve rekao...
Uzmi taj Voodoo neces pogresiti sigurno
P.S. Vanta i OpenGL, D3D...hahahactp;
Covece procitaj ceo thread pa rekni nesto moja greska V3000-80dm.pozBogda je napisao(la):Momci nemojte da se palite, vidite da vas provocira. Ko bi pri cistoj pameti mogao da valja takve gluposti. V3 3500 za 80DEM.Smesno.
RasetaM je napisao(la):Znaci da rezimiramo, sa ovom karticom ce mi DivX raditi lepo, igrice me ne zanimaju (mozda Age) ???
I dobra je to kupovina, jeli bolja od neke NVidie TNT2?
Bogda je napisao(la):Momci nemojte da se palite, vidite da vas provocira. Ko bi pri cistoj pameti mogao da valja takve gluposti. V3 3500 za 80DEM.Smesno.
filipenko je napisao(la):.......jer je on za mene i dalje svetinja !!!
Pozdravljam te.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari