Šta je novo?

3Dfx Voodoo 3

vladat1

- CoH -
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
1,175
Moja oprema  
CPU & Cooler
NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
GPU
GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
Zvuk
S.M.L.S 8A
PSU
Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
Kućište
HAF 912 PLUS
Miš & tastatura
Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
Ostale periferije
Blue Snowball Ice
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li neko zna gde mogu da skinem drajvere za 3Dfx Voodoo 3. To je AGP kartica sa 16 mb rama. Drajveri za XP. Probao sam na nekoliko mesta ali bez uspeha. Napišite mi neki sigurni link (da nije broken) ili mi pošaljite na mejl (nisu mnogo velike) [email protected] :wave:

hvala

meni je ovo uvek pomagalo
sto se tice legende zvane 3dfx
http://www.3dfxfiles.com/
imas sekciju drajveri, nacices sigurno

Da li neko zna gde mogu da skinem drajvere za 3Dfx Voodoo 3. To je AGP kartica sa 16 mb rama. Drajveri za XP. Probao sam na nekoliko mesta ali bez uspeha. Napišite mi neki sigurni link (da nije broken) ili mi pošaljite na mejl (nisu mnogo velike) [email protected] :wave:

hvala
trebalo bi da ima na nekom torrentu... u svakom slucaju postoje nezvanicni XP driveri...

Kada su ove kartice bile popularne (voodoo3 2000), mnogi (od nas) su koristili 3rd party drajvere - ja npr. zbog preporuka sa benchmarka sam presao na amigamerlinove i sa njima sam bio izuzetno zadovoljan:

http://www.falconfly.de/voodoo3.htm

Spisak je podugacak, nece se pogresiti (za winxp) ako se uzmu
AmigaMerlin V2.5SE WinXP/Win2k iz 02 Jan 2003, ili AmigaSport V3.0 WinXP/Win2K
-= Latest Release =- iz 26 Oct 2003.

Sad, vidim da ima novijih drajvera iz 2005. i 2006. ali o njima ne znam nista.

Poslednja izmena:

hvala

Bas cudno da ti trebaju drajveri za XP.
Ja sam imao tu karticu pa sam je dao kumu. Evo bas sinoc sam mu instalirao XP SP2 i nije bilo potrebe za drajverima, sam ju je prepoznao.
Ajd' ako ne nadjes gledacu da uzmem disk od njega pa da ti posaljem.

Poslednja izmena:
Momci hvala, jedva sam nasao. To je masina jednog mog prijatelja. Masina je toliko slaba (650, 256) da nisam instaliorao SP2. U svakom slucaju hvala na savetima. Problem je resen!!!

Xp mora da prepozna voodo3 i ima ih sam u svojoj bazi.Ali sta raditi sa vodoo 3500(voodo 3 + TV TUNER) za tv kartu nema drivera bar koliko sam ja trazio.Dali je neko radio 3500 na xp?

ne prepoznaje je XP,skoro sam ortaku formatirao hard,instalirao sve i trazio na netu drajvere ali nema nigde...

Xp mora da prepozna voodo3 i ima ih sam u svojoj bazi.Ali sta raditi sa vodoo 3500(voodo 3 + TV TUNER) za tv kartu nema drivera bar koliko sam ja trazio.Dali je neko radio 3500 na xp?

Za nji ima koliko hoces ja sam bar nailazio dok sa trazio drajvere za vodo 3:wave:

!

Voodoo3 LEGENDA!;)
eh:smoke: koji su to bili dani,)

kad vec pricamo o voodoo 3 kako se oni ponasaju na agp 4x plocama?

Nazad
Vrh Dno