DeanXP
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.03.2003
- Poena
- 619
delimir je napisao(la):Mogu ja kod mene na masini (190 MHz FSB CAS2, Athlon XP 2285 MHz) da probam Voodoo 5 5500 (onaj sa dva GPU-a...). Sumnjam da bi u 3D Mark 2k1SE presao 3000 poena.
The pocetnik je napisao(la):...
Nije fora u 3dmarku,jer je u njemu v5 6000 lose prosao,ali kada su dosle igre on je jednostavno na nivou gf3.A pokreni ti sa V5 5500 UT u glide-u i pokreni UT sa radeonom 9700pro u opengl-u i mislim da ce V5 imati veci framerate od radeona(jeste da nije neko poredjenje,ali...)
Darko je napisao(la):...3dmark iz nepoznatih razloga diskriminise V5
delimir je napisao(la):Mogu ja kod mene na masini (190 MHz FSB CAS2, Athlon XP 2285 MHz) da probam Voodoo 5 5500 (onaj sa dva GPU-a...). Sumnjam da bi u 3D Mark 2k1SE presao 3000 poena.
Vocko je napisao(la):...
Osh da probas ?
3D mark ce da te razocara, ali kada budes video kvalitet slike u odnosu na tadasnje gf 2/3 ima da padnes na dupe (dobro nije toliko bolje, ali je dovoljno bolje).
Vocko je napisao(la):...
Osh da probas ?![]()
Darko je napisao(la):...
Ocu ja! :boom:
P.S. u fazi sam pregovora za kupovinu V5 5500... Wish me luck :mrgreen:
The Pocetnik je napisao(la):Zamislite samo V5 6000 sa ddr memorijom(jeste da je nemoguce) na nekom taktu od mem300 gpu300.Mislim da bi se takva karta nosila sa gf4ti bez problema(sada cete zamisliti i radeon9800pro na taktu gf fx5800 ultre....mljac).
p.s.Da li je neko probao obsidian x-24 na nekoj jakoj masini tipa xp 2x00+ ili p4 na 2.xGHz?
The pocetnik je napisao(la):p.s.Cudno je da nema Drivera)
Vocko je napisao(la):Pazi tih v5 5500 u BG-u ima oko 10kom maximalno, ako ih toliko ima u Srbiji.
Ja bih voleo da mogu da nadjem PCI verziju.
Ma ne bi trebao v5 6k za to. Najveca mana Voodoo-a u njegovo vreme bio je nedostatak DDR memorije. Oni su imali prototip kartice sa DDR memorijom (Rampage i Daytona), ali je propast kompanije omela njihov izlazak, kao i izlazak novih i boljih(brzih) drajvera kako bi parirali nV-u.
Dandy je napisao(la):Evo ja imam u drugoj masini jedan V5
Postojao je u PCI varijanti, naravno. Cak postoje i Macintosh drajveri za Voodoo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari