Laza je napisao(la):verzije 4 i 5 rade pod XP-om.
Dakile je napisao(la):Potrebna mi je verzija koja radi pod Win XP-om...???
Koristio bih ga iskljucivo za renderovanje uvezenih dokumenata iz ArhiCad-a i Auto Cad-a....
Ako neko zna za neki bolji program koji bi mi dobro zavrsavao ovaj posao??
Dakile je napisao(la):Potrebna mi je verzija koja radi pod Win XP-om...???
Koristio bih ga iskljucivo za renderovanje uvezenih dokumenata iz ArhiCad-a i Auto Cad-a....
Ako neko zna za neki bolji program koji bi mi dobro zavrsavao ovaj posao??
Hvala na savetima...Ji 4Tze je napisao(la):ako ti treba neki program da ti 'dobro' zavrshi posao, onda probaj sa artlantis-om
silvereye je napisao(la):ma predji ti lepo na Lightwave i spasi sebe muka 😉
nije da nesto fali lw-u samo da se zna...
Dakile je napisao(la):Hvala na savetima...
Rado bih probao ArtLantis...ali ga ovde tesko mogu naci...
Ima li neki dobrovoljac koji bi mi pomogao po tom pitanju...?
Hvala..
Dakile je napisao(la):Hvala na savetima...
Rado bih probao ArtLantis...ali ga ovde tesko mogu naci...
Ima li neki dobrovoljac koji bi mi pomogao po tom pitanju...?
Hvala..
Ustvari LW ima najnapredniji render engine koji postoji. I najbrzi. A da mu nesto fali ? Nista, sve ima.leksa je napisao(la):cek' preporucujes LW, ali nije da mu nesto fali? Pa valjda ga ne bi preporucivao da mu nesto fali.... 😀
miha\zero je napisao(la):Ustvari LW ima najnapredniji render engine koji postoji. I najbrzi. A da mu nesto fali ? Nista, sve ima.
Ji 4Tze je napisao(la):to je vec diskutabilno 😉
Vazi...javicu ti seJi 4Tze je napisao(la):kad budes planirao da dodjes u BG, javi mi se na PM 🙂
leksa je napisao(la):cek' preporucujes LW, ali nije da mu nesto fali? Pa valjda ga ne bi preporucivao da mu nesto fali.... 😀
MAMADZULA je napisao(la):Mental ray, Brazil, VRay, jedino Final Render se kolje...
silvereye je napisao(la):LW ima najbolji built in render od svih programa ( ne znam jedino za Cinemu 4d ) .brazil, vray ,fr su sve plaginovi. TO nije nista loshe.
Jedina mana lw rendera je sto nema ugradjene meke senke, koje se mogu upotrebom plagina ShadowDesigner (http://www.evasion3d.com/sd_intro.html), kojeg je prakticno nemoguce naci na netu u obliku warez-a.
miha\zero je napisao(la):i ima najnapredniji GI (Global Ilumination)
DamjanMX je napisao(la):Zasto?
Da definitivno mozemo da uradimo test ali jednostavno necemo😛 tj. ja jednostavno necu... sad kakve pakete spominjes nemam pojma samo znam da je Brazil bolji i ne racuna se igra nego rezultat a kako god da okrenes MR i brazil su daleko ispred LW-ovog output-a. I svako ima svoje prohteve i standarde tako da nema potrebe za nekim testovima i slicnim nadmetanjima... pozmiha\zero je napisao(la):Ja intenzivno koristim Mental Ray ... 2 i 3 i mogu da ti kazem da je LW nekada i 10x brzi od Mental Ray-a. Kako je Mental Ray brzi i bolji od dalje navedenih render programa .... i jos nesto ... pitao sam te za pakete, a ne za externe render aplikacije. Ali ok, nema frke ... Mozemo lako da uradimo jedan testic. Pa da uporedimo vremena, i kvalitet implementacije.
miha\zero je napisao(la):Jer je najbrzi u klasi, jer ima dva razlicita alogaritma implementacije, jer je moguce da se radi HDRI GI iz samog programa bez potrebe konverzije ili neceg slicnog. I jer jedini sve to radi onako kako treba, a ne kroz emulaciju. E sada, kvalitet njegovog rendera je nesto o cemu nema potrebe da pricamo.
Radi primera pogledaj
http://www.lewis.tomsoft.hr
idi na Masserati i reci mi da li to ne izgleda masno dobro ?
DamjanMX je napisao(la):Konverzije? WTF?
Ma znam ja za tog maseratija odavno,i mogu odma da ti kazem da sam vidjao i da i FR daje bolje car rendere od toga, ne moze na takvom primeru da se pokaze snaga neke render masine jer 98% udela u takvoj slici ima model. Pa brazil sa carpaint shaderom i hdri -om bi dao lepsu sliku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari