Šta je novo?

3D rezovi i E8600@6000MHz LN2 sesija

nikolas61

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.04.2004
Poena
680
Posle jucerasnje bezuspesne sesije i odlicnog druzenja,morao sam da probam da li ploca i dalje radi. (DFI LP UT P35)

Nas domacin se juce pokazao u izuzetnom svetlu i mesna sesija koja je usledila, (raznjici,piletina,cevapi i domace kobaje) uz sve pokusaje nije dala nikakve rezultate sto se tice LN2 sesije.Malo smo bili nepripremljeni,win je bio tanak,krenula kondenzacija i samo poneki rez koji nas nije odusevio.

Trebalo je uz 2 karte asus 280 gtx i plocu Asus Striker II NSE da dodjemo do zeljenjih rezultata.Na nasu zalost bios ploce je tuga i sve sto smo uspeli da uradimo je da poteramo QX9650 na nekih 5200MHz.

Posto smo uvideli da od sesije sa Asus Striker II NSE nema nista,presli smo i na moju plocu DFI LP UT P35,koja nije izdrzala ni 15-20 min i krenula je kondenzacija.To nisam uopste ocekivao :mad:

Sesiji su prisustvovali nas domacin Perica_Barii :wave:,Drda :wave: i moja malenkost.

To je bilo juce i jedna strana medalje.

Danas je nesto sasvim drugo,xexe. :banana:

Hteo sam da vidim da li je sve uredu sto se tice ploce i E8600 i ustanovio da jos bolje rade danas.;)

setup je standardan i nije interesantno da ga ponavljam.

E8600@6000MHz @ LN2

ASUS 280GTX@755/1585/1333 @ AIR

3Dmark 2006....21813

E8600@6000MHz @ LN2

3Dmark 2005....33194

E8600@6000MHz @ LN2

3Dmark 2003....69230

E8600@6000MHz @ LN2

3Dmark 2001....103884

malo Spi 1M 7.43 S

Win uopste nije tvikovan ,nego je za svaki dan

I onda kad je bilo najinteresantnije,zovu na Mob. moram da odvezem za pekaru robu ( 20 tepsija bureka),prekidam sesiju,POT ostaje na - 130C i neki sledeci put ,neki novi rezovi ;) Posao je posao,xexe

WOW preko 100k u 01... nisam imao pojma da ide toliko... :D

Svaka čast i ovog puta...žao mi je samo što nije prošao 280gtx sli :S:

Jos samo da vidimo Crysis pod ovakvim overklok vrednostima i time vidimo kako se ponasa u realnim aplikacijama ali pod uslovom da su neke rezolucije bar 1680x1050 ili vece... Isto tako i 3D Mark, pod nekim vecim rezolucijama, da vidimo grafiku u tim situacijama... ;)

Moram da se izvinim sto nisam spomenuo i mladje snage OC,koje su prisustvovale sesiji,jedan drugar je Dusan,a drugom nisam ni zapamtio ime ,jer je bio mnogo tih.Ovom prilikom ih pozdravljam . :wave:

Evo Nidzo i ovim putem da ti cestitam na rezultatima :)

:wave: komshija

Kao i uvek, odlicni rezovi, BRAVO ;)!

Nas domacin se juce pokazao u izuzetnom svetlu i mesna sesija koja je usledila, (raznjici,piletina,cevapi i domace kobaje)...
Bravo za domacina ali gde su slike ovoga????? Ove markove gledamo po ko zna koji put i vise nije zanimljivo :D:D:D.

6G!!!!!!

respekt! odlicni rezultati

Sjajni rezovi ..... svaka čast !!! fenomenalno !!!

Jos jednom, bravo i za jednu i za drugu stranu medalje, obe su zlatne, svaka na svoj nachin :D
veliki pozdrav za prijatnog i veselog domacina, koji je pored svega i bash-bash veliki hardver-entuzijasta
pozdrav i momcima koji su prisustvovali predstavi od drugog china

Nadam se da cemo se uskoro ponovo okupiti, a rezultati, eh rezultati i ako nisu najbitniji, moraju biti vrhunski ;)

:wave:

Asus ovo ono, pokidao je DFI ko prase masnu ponjavu :d
Svaka cast Nidzo, nije se ni ocekvalo manje :D
Odlicni rezovi ;)

ASUS je ok ploca, DFI je vrh.

Poslednja izmena:
sa zakashnjenjem . . . .
Jos jednom odlichni rezovi Bravo !!! :) ;)

Komshija morash da dodjesh do mene da vidish shta je proc ;)

Za 4.0 mu treba sam 1.18 ;)

Znaš gde sam prema tome samo se najavi ;)

Nazad
Vrh Dno