Šta je novo?

3d problem i to gadan :D

boggyman

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2000
Poena
619
vec sam o ovome pisao ali, sta da radim kad moram opet...
posle 1000 te reinstalacije xp-a opet se desilo isto S**nje.
cim instaliram OS, i drajvere za radeona (cini mi se da sam
skinuo sa neta sve koje sam uspeo da nadjem), ako ne instaliram ni jednu igru sve je ok. odradi 3d mark,sandru,Dx Diag... sve je savrseno
e onda, ako instaliram bilo koju igru, pa cak i Moorhuhn i pokrenem ga,
pocinju problemi. startuje igru i onda je "minimalizuje" (pici muzika i zvuci iz igre a ja na monitoru gledam u ikone na desktopu!!!):boom:

ako posle takve intervencije startujem 3d mark, on mi izbaci da treba da downgrejdujem setovanja da bi testovi mogli da se startuju!!!

Dx diagnose tool prodje direct draw test ali zato D3D netje ni za zivu glavu. stalno prijavljuje: you canceled the test by pressing a key!!!
a u sandri jos uvek pise da je sve ok !!!

ne znam da li je problem u budjavom XP-u ili u Radeon-u 7500 LE??

ostatak konfiguracije je:
GA7VA kt 400
Duron 1.3
256 DDR 333 MHz
Seagate BARACUDA 40GB IV
sony 52X (onaj sto moze da se klokuje 😀 )
...
i to bi bilo to

LJUDI POMAGAJTE, AKO ZA BOGA ZNATE 😀 😀

radeon baby... trebao si malo da procitas na netu ili pitas, znao bi da radeoni imaju problema sa ga plocama

poz

Re: Re: 3d problem i to gadan 😀

ZoNi je napisao(la):
problem je u budjavom ATI-ju...

A sto budjav???:cuss:

Doduse nije tolko brz k'o Nvidia al je zato i u 2d i TV Out-u NEBO i ZEMLJA u odnosu na NVidi-u (bar meni - normalno to je samo subjektivno misljenje)

cheers

znaci da uzmem ili N(e)Vidia-u ili nekog Gigabyte-ovog atija... 😀
j**i ga nisam bio na casu kad se o tome raspravljalo,)

Hvala na brzim odgovorima

a da ne postoji neki patch koji resava problem kompatibilnosti Gigabyte-a i radeona????

Probaj:

Catalyst 3.0 drajvere i Radeonator sa Net-a

cheers

Ili menjaj karticu ili probaj Omega drajvere koje ces naci na www.omegacorner.com, a idi na atijev sajt pa vidi sa kojim hardverom ima konflikte. Mozda je bas nesto od toga na tvojoj masini.
😀

znaci da mi jedino preostaje da menjam grafiku.
ajd preporucite mi nesto u tom rangu a da ima bar priblizno dobar TV out ... i dobru softversku podrsku za isti 🙂

Nazad
Vrh Dno