Šta je novo?

3D plazma ili 3D led/lcd

mladen2008

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2009
Poena
320
Jel ima neko iskustva sa 3D televizorima, sta je bolje plazma ili lcd?

i koliko para, jer je to često presudno

Video sam po oglasima neke od 600 do 700 evra a razmisljam o nekom od 102 ili 106cm.

Najbolji savet je da vidis u radnjama ako ima izlozeno ili jos bolje kod nekog u kucnoj varijanti, razlike postoje, nekom se svidja jedno a nekom drugo. Ja imam Samsung 43 incha 3D plasmu ( stariji hd ready model ) i 3d retko kada koristim ali zato su mi boje na plazmi mnogo lepse ( prirodnije ) nego na led/lcd...

kako ces da gledas tv....Sat..Kablovska..IPTV...Zemaljska....DVB-t2.....prilicno ce sve da se razlikuje....a nemoj da ti merilo budu dobre kopije filmova....ipak ces gledati Tv kanale.....

Imao sam do nedavno LED 3D Samsung UE40ES6100 i bio prezadovoljan,ima u svom Smart-u 3D Explore sa raznim demo-ima,ali sam naravno gledao i 3D Sat kanale,skidao 3D filmove i cita sve formate dostupne za dl,nisam imao probleme nikakve.Slika cista ko suza,boje verne,extra tv za tih 600-700e.Prodao zbog finansija,nazalost,ali bog da zravlja i srece,bice drugi i verovatno 42". Sve u svemu kao sto gsuschr savetuje,odes vidis negde na licu mesta razlike,pa sta ti sve svidi,srecno!

Vrh Dno