genuine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2006
- Poena
- 350
-Sta biste savetovalo po pitanju tehnologija koje bi savremeni 3D engine (u realnom vremenu ) trebalo da podrzi. Znaci koje algoritme biste primenili za koje vizuelne efekte... Na primer ono oko cega se ja konkretno dvoumim je Shadow Mapping vs Shadow Volume algoritam za senke( mozda kombinacija oba) ,
GPU skinning/CPU skinning ( problem pri viseprolaznom renderingu kada se koristi prvi ) , OpenGL vs DirectX 9 ( portabilnost / performanse ) i slicno...
-Da li se se VS2.0 smatraju standardom - isplati li se pisati verzije engina koje ih ne koriste(zbog kompatibilnosti sa starim grafickim karticama) - odnosno pitanje sta je danas minimum hardvera sto se tice igrica
kazite mi sta mislite o ovom:
GPU skinning/CPU skinning ( problem pri viseprolaznom renderingu kada se koristi prvi ) , OpenGL vs DirectX 9 ( portabilnost / performanse ) i slicno...
-Da li se se VS2.0 smatraju standardom - isplati li se pisati verzije engina koje ih ne koriste(zbog kompatibilnosti sa starim grafickim karticama) - odnosno pitanje sta je danas minimum hardvera sto se tice igrica
kazite mi sta mislite o ovom:
Poslednja izmena: