Šta je novo?

3D MArk....

The Minister

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
619
Interesuje me da li program sam generise informacije o hardwareu, ili je moguce izmeniti ih? Da li info o grafickoj kartici cita iz drivera ili kako?
Prosto sam video jedan rezultat na madonion-ovom sajtu, u koji ne mogu da poverujem.

Ajde podeli sa nama koji rezultat... Bas me zanima :)

The Minister je napisao(la):
Interesuje me da li program sam generise informacije o hardwareu, ili je moguce izmeniti ih? Da li info o grafickoj kartici cita iz drivera ili kako?
Prosto sam video jedan rezultat na madonion-ovom sajtu, u koji ne mogu da poverujem.

Generise podatke o hardveru, ali ima i prevara. Imatamo sigurno dosta zamaskiranih Ti4600 koje su prijavljene kao Ti4200. Zamenis bios na kartici i pravis se lud. ctp;

Ili sa bios editorom stavis da se prijavljuje kao S3 Virge DX/GX/GX2 4MB i pokazes svima da to cudo nije za bacanje :) . Mada to nije sportski. Steta je sto ima i takvih ljudi na madonionu, da nema, znalo bi se ko je najbolji, a ovako neki lamer prevarom ispadne najbolji.

Hvala....rezultat nije nista posebno....
Imam jedno pitanje....interesuje me da li su najnovije igre, i one koje uskoro treba da izadju zahtevnije po pitanju kolicine memorije na kartici....???

Koliko ja znam za sada ne postoji igra koja trazi vise od 64mb na karti. Podrazumeva se podesavanje agp aperture size...

Vrh Dno