BigJoe
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2005
- Poena
- 380
Evo ja sam odlucio da napravim jednu temu sa 3D Mark rezultatima... Znam da je Paradigma pravio Benchmark TOP10, ali koliko znam to nije uspelo, gledao sam ima jako malo rezultata prijavljenih. Sto se tice [hwbot] listi one su jos tanje sa rezultatima.... Ugledao sam se na monteboy-ev top10 super pi
Reko da probam sa 3D Markovima... Mislim da bi jako lepo bilo imati listu sa rezultatima!
Imali bi tri liste sa rezultatima za 3D Mark 2001SE, 2003, 2005... Ako dosta ljudi postuje rezultate mogao bi da se doda i 3D Mark 06.
PRAVILA
1. Svako moze postovati samo jedan rezultat iz svakog Marka
2. U jednom postu upisujete rezultate iz svih markova
3. Treba priloziti sliku na kojoj se vidi "3D Mark Score" prozor sa brojem mark bodova.
4. Format u kome se upisuje rezultat bi bio sledeci:
verzija marka-broj markova/nick/CPU@brzina/GPU@brzina(GPU/memorija)*vmod, GPU cooler(ako je nesto menjano)
PRIMER:
2005-4400/user/AMD64@2400MHz/GeForce6600GT@600/1200
NAPOMENA
Sve je slicno hwbot listi, samo sto bi ovo bilo samo na BENCH forumu prijavljeno. Bice prikazani svi prijavljeni rezultati i bice izracunat prosek najboljih 10 u svakoj verziji marka. NEMOJTE DODAVATI NOVE POSTOVE ZBOG PREGLEDNOSTI TEME, VEC EDITUJTE STARE SA NOVIM REZULTATIMA. Ako rezultati ne budu promenjeni u toku dana kontaktirajte me na PM.
Rezultati se nalaze u sledecem postu i razvrstani su samo po verziji 3D Marka, a ne po kategorijama GPU-a. Posto ja ne znam da napravim listu kao sto je monty odradio za Super_Pi 1M:wave:
Imali bi tri liste sa rezultatima za 3D Mark 2001SE, 2003, 2005... Ako dosta ljudi postuje rezultate mogao bi da se doda i 3D Mark 06.
PRAVILA
1. Svako moze postovati samo jedan rezultat iz svakog Marka
2. U jednom postu upisujete rezultate iz svih markova
3. Treba priloziti sliku na kojoj se vidi "3D Mark Score" prozor sa brojem mark bodova.
4. Format u kome se upisuje rezultat bi bio sledeci:
verzija marka-broj markova/nick/CPU@brzina/GPU@brzina(GPU/memorija)*vmod, GPU cooler(ako je nesto menjano)
PRIMER:
2005-4400/user/AMD64@2400MHz/GeForce6600GT@600/1200
NAPOMENA
Sve je slicno hwbot listi, samo sto bi ovo bilo samo na BENCH forumu prijavljeno. Bice prikazani svi prijavljeni rezultati i bice izracunat prosek najboljih 10 u svakoj verziji marka. NEMOJTE DODAVATI NOVE POSTOVE ZBOG PREGLEDNOSTI TEME, VEC EDITUJTE STARE SA NOVIM REZULTATIMA. Ako rezultati ne budu promenjeni u toku dana kontaktirajte me na PM.
Rezultati se nalaze u sledecem postu i razvrstani su samo po verziji 3D Marka, a ne po kategorijama GPU-a. Posto ja ne znam da napravim listu kao sto je monty odradio za Super_Pi 1M:wave: