Vuk_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2007
- Poena
- 390
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite B550
- RAM
- 2X16 GB Kingston Fury
- GPU
- Manli GeForce RTX 3070
- Storage
- 2TB Kingston SSD
- PSU
- Thermaltake Smart SE 730W
- Monitor
- 27' LG IPS 1920X1080
- Miš & tastatura
- Razer Naga + Sandberg FireStorm
- Laptop
- Apple MacBook Pro M5
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi 11 T Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Bukvalno danas sam kupio graficku iz potpisa, sto je izmedju ostalog, znacilo i prestanak mog dugogodisnjeg druzenja sa Nvidijom.... Uglavnom, probao sam Krizu i Grid, sve radi lepo, sa 4X, odnosno 8X AA... Fora je sto mi trenutno instalirani programi (Everest i sl.) ne kontaju graficku, a 3D mark 2006 zakucava po paljenju, dakle nece ni da se pokrene. Znam da su ATI-jevi drajveri instalirani posle Nvidijinih i da se sistem malo zbunio, ali svejedno bih voleo da probam svaku drugu opciju, osim dizanja sistema, za sta trenutno zaista nemam vremena...
Eh da, ovaj Catalyst control centar mi ide na zivce, bas kao i ATI expert tool, koji nisu bas najsjanije resenje. Secam se da je nekad ATI tray tools bio dostojna zamena, medjutim, kol'ko vidim na sajtu GURU3D-a, nisu ga updateovali bar 2 godine... Dakle, da li znate neko pristojnu zamenu za control centar?
Hvala unapred. 🙂
Eh da, ovaj Catalyst control centar mi ide na zivce, bas kao i ATI expert tool, koji nisu bas najsjanije resenje. Secam se da je nekad ATI tray tools bio dostojna zamena, medjutim, kol'ko vidim na sajtu GURU3D-a, nisu ga updateovali bar 2 godine... Dakle, da li znate neko pristojnu zamenu za control centar?
Hvala unapred. 🙂