Šta je novo?

3D Mark 2003 score here :)

Freak_power ajde molim te reci nam koliko je dobila doticna jer ne mogu da otvorim stranu. Ako nije problem naravno zivo me zanima?:wave;

Je*em li ti sunce zarko. Pa sta mi smrtnici sa bivsim 8500 LE da radimo. Pa da to ce biti zamena kao sto je sada Gforce 2MX400 u 2001 to ce sada biti 8500 u 2003.

Ajd dajte neki url koji radi... type;

I get a score of 1593 - Pentuim4 2ghz Geforce4 TI4400 1gig DDR ram.

bas je zahtevan ova 3dmark03:)

Ja sam stigao do 80MB pa mozemo da se menjamo ti meni Doom III, a ja tebi 3D mark 2003. Moze?;)

momci nigde ne mogu da nadjem crack, ako iko moze da pomogne...

Poz!!

Broz je napisao(la):

Da bas je cudan kod mene na 9500 (ne PRO) daje oko 2500 bencha (24xx ne secam se precizne cifre jer sam probao kuci ali u ovom trenutku dok pisem sam na poslu)
Ako ti (vam) je bitan tacan skor recite, pusticu ga ovde cim budem bio kuci.

:wave;

Pa da, iz teorije u praksu - 9500pro ce u zahtevnim stvarima biti 2X brzi od ti4600....

Da i sad opet da skupljam pare za novu graficku a taman sam presisao 5000 u starom marku :( :)

Hoces da kazes da sam ja glupi zmaj a ti ser zile?:D

Broz je napisao(la):
Hoces da kazes da sam ja glupi zmaj a ti ser zile?:D

Ne,Ne... (mislim silno gresis sinak, taj avion ti nikada nece.... poleteti:D )

Misleh na moju graficku. Izvinjavam se na pogresnom kontekstu...

BWT: rec je o crtanom filmu "Raspevani mac" - dusko dugousko i sima stra'ota a ne ser zile ubica zmajova i azdaja (kako bese... Ilda, Gilda, Tilda... tako nesto :confused: )

Ali neverovatno!!!
Kako ste samo mogli da izostavite slatku,malu, izvrnutu tortu, sto joj dno na vrhu stoji.
Mislim stvarno nema smisla.:confused: :) :) :)

alokiN je napisao(la):
Ali neverovatno!!!
Kako ste samo mogli da izostavite slatku,malu, izvrnutu tortu, sto joj dno na vrhu stoji.
Mislim stvarno nema smisla.:confused: :) :) :)

Pa iskreno u pravu si. Svo vreme se sve vrti oko nje a da je ne spomenemo. Sta je drgo graficka no slatka mala izvrnuta torta (kuler i ostalo je na dole) u AGP slotu. Narocito ovaj Rade(on) bas mi onako crveno-jagodicasto dodje :beat:

Ser_Zile je napisao(la):
Neko je zvao ubicu zmajeva? :beat:

Koji bre crni Intel :rocket:

:beat:

Manite se zezanja ugasice nam post....

Elem za par desetina minuta stizem kuci sa cd-key-em za 3dmark03 pa cu probati i norm i oc bench i pustam na bench ubrzo attachmente. Do tada srecno ostalima i cekam njihove skoreve...

Broz je napisao(la):
Pa da, iz teorije u praksu - 9500pro ce u zahtevnim stvarima biti 2X brzi od ti4600....

Ako je praksa svedena na 3DMark03 onda prihvatam. Realno 9500 Pro je daleko od toga da bude dvostruko brzi od Ti4600.

Broz je napisao(la):

Tbread B 2GHz + Abit SIluro Ti4200 (250/500) + Det 42.01 = 1503 :rocket:

2001SE mi je davao 11725

Ljudi javlja mi se greska DirectX not found. Imam Directx 9 i 2MX 400. Prodo atija i sad mogu samo da instaliram 3dmark. Da li je to zbog graficke ili???

Paradigma je napisao(la):
Ako je praksa svedena na 3DMark03 onda prihvatam. Realno 9500 Pro je daleko od toga da bude dvostruko brzi od Ti4600.

Da, ali je zato 9500Pro na dobrom putu da bude dvostruko brzi od Ti4600. Vec vidim pune oglase ljudi koji menjaju Ti4x00 u Radeon 9500 (Pro) :)

byMaX je napisao(la):
Da, ali je zato 9500Pro na dobrom putu da bude dvostruko brzi od Ti4600. Vec vidim pune oglase ljudi koji menjaju Ti4x00 u Radeon 9500 (Pro) :)

Odlicno onda otkupljujem pa kad se skenjaju sa drajverima onda im prodajem nazad njihove graficke uz nadoknadu :beat:

On the eve of the 3DMark03 launch, I was in a conference call with NVIDIA's Public Relations Director Brian Burke and Mark Daly, Director of Technical Marketing. I met Mark at NVIDIA headquarters a couple of years ago while attending the pre-launch of the GeForce3. There's no question that Mark's credentials in 3D graphics technology are impeccable as he was responsible for demonstrating the features of NVIDIA's leading-edge graphics hardware by developing interactive technical demos.

Now that you've had a chance to read the various 3DMark03 reviews, you probably noticed references to NVIDIA, which on the surface appear to totally discredit 3DMark03. Let me assure you that this was not the impression I had based on my conference call. Mark brought up key points that NVIDIA has questioned in regards to the game tests and the methods that were used to program specific graphics effects.

Brian Burke expressed an on-going concern with synthetic benchmarks, which has plagued NVIDIA, as well as others in the graphics industry. His concern centers around the amount of time and effort the driver development staff spends on optimizing performance for 3DMark when in reality the optimizations don't affect the performance of the games we play. Brian even presented me with a series of drivers yesterday as each new version increased my 3DMark03 score, but had no noticeable effect on my game play in Unreal Tournament 2003.

Realno gledano u pravu su, pa pogledajte strane forume i njihovo nadmetanje ko ima "veci", a opet realno u igrama situacija moze biti znacajno razlicita, najgore je sto i ATI i NV trose vreme skupo placenih programera.

I ja sam nekoliko puta poverovao da ce novi drajveri koji daju 500-1000 poena vise u 3d marku doneti poboljsanje i u igrama sto realno nije bio slucaj naprotiv vecina tih revolucionarnih revizija je bila inace jako bagovita u svemu drugom (prvi 12.xx,2x.xx,40.xx).

Mada je svakako intresanto odgledati 3DMark nekoliko puta...

Hoce li mi neko odgovoriti da sta se desava sa 3d mark-om. Prijavljuje mi gresku gore pomenutu????

Nazad
Vrh Dno