Šta je novo?

3d Mark 2003 i ATI 9700pro

Da li bi meni neko odgovorio kako vi uopste overclockujete memoriju i core posto sam ja ya te stvari laik a i nesto nisam voleo to da radim. Voleo bih cisto da probam. Jel ima neki program ili sta?

Freak_Power je napisao(la):
Ej 'kokos' Radeon 9700Pro se ne moze tjerati na 452Mhz core speed bez Vmodding i watercooling....
Karta je modovana dignut joj je napon ali se hladi sa vazduhom core bi isao daleko dalje da imam vodu na GPU-u kao i memorija da imam hlajdenje na njoj,evo slike ovo vazi samo za hisove karte za ostale nisam siguran.

Goxy je napisao(la):
Da li bi meni neko odgovorio kako vi uopste overclockujete memoriju i core posto sam ja ya te stvari laik a i nesto nisam voleo to da radim. Voleo bih cisto da probam. Jel ima neki program ili sta?
Nije uopste tesko postoje programi za to kao sto su power strip riva tuner.rage 3d ja ti preporucujem ovaj zadnji jel je najlaksi za upotebu kad startujes win on ce ti se automatski ukljuciti i onda ga otvoris imas overclok i teras posebno memoriju posebno core i neboj se nemoze nista da se desi ako preklokujes nece crci vec ti samo zamrzne sliku,pa kod restarta vratis na default proogram mozes skinuti sa adrese http://www.rage3d.com/r3dtweak/. Ja sam ga uvek koristio nazalost sad ne mogu jel kako sam modovao kartu kore klok mi ide preko 436mhz sto je maximum za ovaj tweker.

Najbolje je da flashujes bios sa vecim clockom. Edituje prethodno bios u editoru, flashujes karticu i nemas potrebe za nikakvim utility. Ne svidja mi se ni riva ni ostali overclock utility, previse *******cija i opcija ima, i pipkaju ono sto ne bi trebali kao sto je direct X settings kao recimo power strip.

Nazad
Vrh Dno