Šta je novo?

3870X2 Oc

i najzad 3Dmark 2006 .....20657

kombinacija sa e8400 ,nije najsrecnije resenje,ali poterao sam to sto imam 😛 :-devil-:

Ako neko zeli da pomogne da rez bude bolji,bilo bi dobro da pozajmi neki qx proc,pa ce biti veselja,xexe :banana::banana::banana:

nadam se da cu dobiti uskoro na test jos jednu 3870X2 i da se odradi CF :type:

jos jednom da se zahvalim useru podvarak na simpa karti

Poslednja izmena:
Ja jesam ljubitelj Nvidije, ali moram da priznam trenutno nijedna nemoze.

Da li bi mogla 8800 Ultra vise od ovoga?

Poslednja izmena:
Mozda ne u Mark-ovima (u 06 definitivno ne), ali u igrama sigurno da... bas vrsljam po testovima ovih dana, bolje performanse u vecini slucajeva ima Ultra, nazalost, nesto lose skalira ovaj dvoglavi Radeon (slabo ga igre prate). Cak i obican GTX, pa i GTS 512 mogu da preskoce ATi-jevo cedo.
Znaci, bas poredjenje 8800 Ultra vs. HD 3870 X2. I pricam o single kartama, ne SLI/CF modovi.

Pa da i ja sam bas mislio samo na single.

respect za score 😀
karta u markovima izuva, a u najgorem slucaju u igrama radi ko ulta a kosta ko gtx i manje.😛
a sigurno ce biti sve vise igara koje znaju da iskoriste 3870 x2 kao i 9800x2

Poslednja izmena:
@nikolas61, Jel' ti nije problem da ubuduce stavljas ove screenshotove u 1920x1200 rezoluciji, i da budu snimljeni u najvisem kvalitetu, pa moze cak i vise od ove rezolucije 19:12, ovako je suvisne sitno, nista se ne vidi?

@Benny Blanco, potpuno se slazem sa tobom, nadalje ce dosta toga ici u prilog HD3870X2.

Poslednja izmena:
Stuntman_Bob: nemoj da si nezahvalan tako, nekom ce ovo znaciti da se odluci i prelomi u kupovini ... a tebi ako sporo ucitava brze okreci pedale, sta da ti kazem drugo ... aj uzdravlje!

respect za score 😀
karta u markovima izuva, a u najgorem slucaju u igrama radi ko ulta a kosta ko gtx i manje.😛
Pa fora je sto i nije bas tako (a za ocekivati je, ipak ima dva solidno jaka GPU-a)... ali dobro, problem je u samim igrama, a verovatno bi i drajveri mogli da jos malo poguraju stvar.
I ja se nadam da ce se tako nesto desiti... mozda vec sa ovim novim Catalyst-ima v8.3 😉

A sa druge strane - najbitnije je da je dooosta jeftinija od Ultre :smoke:

Poslednja izmena:
Ako nema 24" monitor nek ih poveca u nekom programu.

Pa ako ti je toliko bitna rezolucija, povecaj sam slike?

Nemoj traziti dlaku u jajetu.

Svaka cast za rezultate. Dvoglavi 3870 se pokazao extra u sintetickim testovima.

Stuntman_Bob je bio sarkastican u prvom postu, kasnije one koji to nisu videli nastavlja da provocira ... 🙂

colt je napisao(la):
BaČi i ti neki rez sa ove dve zveri. :type: :wave:
Cekam quad i neke komponente za vodeno pa ako se to oduzi onda cu ovih dana napraviti neki rez s ovim celeronom ***. Bice tuga & bluz al sta da se radi 😀

mINUS je napisao(la):
Stuntman_Bob je bio sarkastican u prvom postu, kasnije one koji to nisu videli nastavlja da provocira ... 🙂
a tek koliko je prost i nevaspitan preko PM to je strasno (pretpostavljam da nisam jedini kome je slao socne psovke?). Kucno vaspitanje ***, sta da se radi 🙁

Kutija Silni resava sve takve probleme 😉

@nikolas61: dobri rezovi nema sta 😉
jos kad bi islo preko 100k za 2001 🙂

Nazad
Vrh Dno