Šta je novo?

3870 temperature i fan speed ???

ja sam imao u idle-u oko 38 stepeni,a u load-u oko 65 stepeni tako da mi se cini da je to malo veca temperatura nego sto bi trebalo da bude...izduvaj graficku od prasine jer moze da bude zbog toga

Poslednja izmena:
koje su normalne vrednosti za temp i fan???
meni ova graficka cesto bude 80-90 stepeni????
a fan se onda vrti ko turbina 🙁

ja bih prvo proverio kako je kuciste provetreno jer ugradnja bar jednog ventilatora,napred ili sa zadnje strane ponekad cini cuda kada je temperatura u pitanju:type: 3870 je poznat po visim temperaturama ali to neka te ne brine sve dok kartica radi normalno,,,😀

problem je sto cooler povecava rpm srazmerno sa temperaturom,cesto se vrrti na 60 70 obrtaja... sto je vrlo bucno,videcu da je ocistim,ali se razmisljam da kupim cooler master pro viva,posto mi ovo single slot resenje ne uliva poverenje,sto se tice kucista dobro je provetreno

Meni moja Asus kartica radi na 40-ak stepeni u idle rezimu i na 60-80 stepeni u full load-u, samo moja je dual slot a imam i ventilator napred koji ubacuje hladniji vazduh. Kod mene sav posao obavlja Asus SmartDoctor koji automatski regulise broj obrtaja pa se u 2D rezimu kartica skoro i necuje. Moze i RivaTuner da odradi posao samo meni nije uspelo da podesim automatski mod nego sam rucno ubrzavao ventilator graficke karte pre nego sto ukljucim neku igru.

problem je sto cooler povecava rpm srazmerno sa temperaturom,cesto se vrrti na 60 70 obrtaja... sto je vrlo bucno,videcu da je ocistim,ali se razmisljam da kupim cooler master pro viva,posto mi ovo single slot resenje ne uliva poverenje,sto se tice kucista dobro je provetreno

Ajd postuj rezultate ako uzmes kuler posto i ja to planiram da uradim , moja gigabajtova nema ni kontrolu broja obrtaja ,zalmanov kuler cuje se non stop ko usisivac, jes da temperatura ne prelazi 62-65 stepeni al je mnogo bucan.

Ajd postuj rezultate ako uzmes kuler posto i ja to planiram da uradim , moja gigabajtova nema ni kontrolu broja obrtaja ,zalmanov kuler cuje se non stop ko usisivac, jes da temperatura ne prelazi 62-65 stepeni al je mnogo bucan.

kako nema regulaciju? jel mozes preko ati tray tools-a??? meni je sad od kako sam ocistio cooler 50-55 stepeni na 30 % obrtaja...
tako da ce CM coolviva da saceka jos malo 😀

Bolji su ti acelero s1 + Noctua 120mm ili acelero twin turbo.

Nazad
Vrh Dno