- Učlanjen(a)
- 04.07.2008
- Poena
- 169
Sta mislite o njoj? HOtje motji da je tera xsilent power 400w napajanje?
Nikako, ulaganje u napajanje bi ti pojelo budzet, a trebace ti minimalno 550W kvalitetnog napajanja, sto nema ispod 6000-7000 din. Jedino ako je dobijas za dzabe
Ilil uzmi 4890 (ako mozes Sapphire Toxic) ili cekaj 5850.
Dobijam je za 70e!?
To je super cena!
Ali razmisli , Dx11 postaje novi standard.
Kartica je nova i rezervisana je ,stize u ponedeljakHvala svima
Ako nije tajna koliko si je platio? Bilo je po 70eura i 4870 karti polovnih ili 4850 novih za 75.
4870 sa 512MB "satire" tu 3850x2, a manje trosi.
pa vidiš da je napisao "bilo je"
bio sam i ja nekad debeo a sad sam žgoljav, ali ne žalim se
Ja bolje da ne pricam po koje je pare bilo novih 4850 i 4870 karti u NS. No dobro, sada nema, bice opet. Sada nekako svi cekaju da 5850 udje u kategoriju "do 200" pa da se zanovi grafika.Pa tesko da je bilo 4870ica za 70evra bilo kad i bilo gde :d Mislim, daj budimo malo realni ...
Ja bolje da ne pricam po koje je pare bilo novih 4850 i 4870 karti u NS. No dobro, sada nema, bice opet. Sada nekako svi cekaju da 5850 udje u kategoriju "do 200" pa da se zanovi grafika.![]()
Stvarno mislis da mozes da nadjes ati radeon 4870 za 70e? Aj daj neki kontakt da uzmem 100 komada pa da se obogatim![]()
A napajanje imam cooler master 450w valjda tje izdrzati... Sta u najkorem slucaju moze da se desi?
Pricaj slobodno, vole ljudi price za decu :d
pazi ja isto nisam verovao da su bile za te pare ali kad sam saznao ko i zašto ih je dobio baš sam se žešće iznervirao. bila je priča da je uvoznik bukvalno podelio svojim najvrednijim dilerima 4870GS za neke nenormalne pare. pazi nije im bilo dovoljno što su nas smrtnike pljačkali sa nenormalnim cenama u maloprodaji, nego su još dobili i poklon od uvoznika za tu pljačku. naravno ovi koji su prijatelji(iz koristi) sa tim dilerima još su više iskoristili to prijateljstvo i dobili te kartice za takve pare.
a ja nikako da nađem neke koje bih mogao tako da iskoristim, a čak kad bih to i uradio sigurno se ne bih hvalio tu po forumu i nervirao poštene ljude koji su legalno opljačkani.
inače ovo za 5850, ja takođe čekam da padne ispod 200e ali neka sa Dirt-om u bundle-u, *** da imam bar jednu originalnu igru :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari