Šta je novo?

3850!?

magicius

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
320
e prvo da se izvinim sto postujem ovu temu (vec ima slicna) ali sam ja stvarno u nedoumici i hitno mi treba par odgovora...
1. kolike su razlike u performansama izmedju 512 mb i 256 mb??? da li se isplati davati 20-25 evra vise (sto se meni nikako ne radi 🙂)
2. koja je razlika izmedju onog asusa sa CoH nalepnicom i onog sto ima cooler slican zalmanovom? po specifikaciji nisam primetio razliku (ili da idem kod ocnog)
3. postavicu 3 pitanje u zavisnosti kakav bude odgovor na 1 :d

Hvala unapred...

1. Razlika postoji u većim rezolucijama i novijim naslovima... Ako imaš 19" ili sličan monitor, ne treba ti 512MB, ali za 20"+ i 1600+ rezolucije bi trebalo, mada i ne mora, sve zavisi šta zahtevaš od kartice 🙂

2. ASUS sa CoH nalepnicom je verzija sa 256MB (ima i TOP sa istim kulerom, ali ne verujem da je ima kod nas još uvek), a verzija sa onim većim i boljim kulerom je sa 512MB. Drugih razlika nema, bar tako piše na sajtu. Tu bih ja uzeo, prvo zbog tog kulera, a onda zbog 256MB više 🙂

3. Nemoj ni postavljati 😀 - ako možeš da izdvojiš još 20€, just do it 🙂

Poslednja izmena:
1. Razlika postoji u većim rezolucijama i novijim naslovima... Ako imaš 19" ili sličan monitor, ne treba ti 512MB, ali za 20"+ i 1600+ rezolucije bi trebalo, mada i ne mora, sve zavisi šta zahtevaš od kartice 🙂

2. ASUS sa CoH nalepnicom je verzija sa 256MB (ima i TOP sa istim kulerom, ali ne verujem da je ima kod nas još uvek), a verzija sa onim većim i boljim kulerom je sa 512MB. Drugih razlika nema, bar tako piše na sajtu. Tu bih ja uzeo, prvo zbog tog kulera, a onda zbog 256MB više 🙂

3. Nemoj ni postavljati 😀 - ako možeš da izdvojiš još 20€, just do it 🙂

22'' monitor
2. nisam mislio na tu sto ti mislis... ova ima u elink-u za 150e isto 256mb sve isto

Nazad
Vrh Dno