Šta je novo?

3850 brzi od 9600gt u novom 3dmarku

Sasvim ocekivano, jer 9600GT nema DX10.1 podrsku, a koliko znam novi 3Dmark ukljucuje i DX10.1 test.

...eto radosti igracima 3DMarka :D

Ne, pa mislim da je logicno da sam postavio ovo jer ovde samo vaze rezultati iz 3dmarka i SuperPi-ja.

Nisi trebao to da radiš.
Sad će uslediti masovno prodavanja nV9600GT i kupovina HD38XX kartica.
E Storme, Storme, samo praviš .r.nj. i haos na forumu :)

Poslednja izmena:
Sustina zivota je izgleda ko ima veci 3d Mark skor?

A i ti ko da si od juče na forumu . . .
Što veći 3D Mark i što manji SPi - sve ostale stvari su u životu nebitne.

Zato je na 9600GT bolji CPU score !? :d

Možda je sve to u stvari zavera Intela protiv AMD (ATI) grafičkih kartica. :trust:

Zasto sreca?Zato sto ti imas nvidiu?

A što si ti ovo napisao, zato što imaš ATi?

Ja ću već sutra možda ponovo imati ATi, a prekosutra opet nVidiu, tako da mi je totalno svejedno, poenta je da 3D Mark ničemu ne služi i ništa ne znači, te se ne treba obazirati i na osnovu njega kupovati kartice.

A što si ti ovo napisao, zato što imaš ATi?

Ja ću već sutra možda ponovo imati ATi, a prekosutra opet nVidiu, tako da mi je totalno svejedno, poenta je da 3D Mark ničemu ne služi i ništa ne znači, te se ne treba obazirati i na osnovu njega kupovati kartice.

A jel' ti superPI znaci?

Strormvoč™ fura već petnaestu nevidiju™ ali nama na forumu dostavlja redovno članke, gde li ih samo nađe, o superiornosti AMD-a:). Eto i ovaj svevišnji:Klanjanje

Strormvoč™ fura već petnaestu nevidiju™ ali nama na forumu dostavlja redovno članke, gde li ih samo nađe, o superiornosti AMD-a:). Eto i ovaj svevišnji:Klanjanje

Ali vidis koliko ih menjam batke?!?! Pa stalno obrcem kartice u potrazi za ONOM PRAVOM KOJU CEKAM DUGI NIZ GODINA!

Naravno, ne bih mogao da živim bez njega, pustim 32M svako veče pred spavanje, čisto da se malo divim brzini svog novog procesora i onda lepo mirno zaspim...

Hmmmm....sto znaci da zaspes oko 5 ujutro!!

@vukasin-coral

Zeka!?!?!?!!!! :zgran: Auuuuu..... :smoke::smoke:

Meni 3d mark sluzi samo da bih izmerio poene u promeni drajvera i overkloku.Nisu mi bitni testovi,bitan mi je realan rad kartice kao i vecini.Takmicenje u 3d mark-u je samo za noob-ove :D

Vrh Dno