Šta je novo?

3700+

• Začetnik teme Začetnik teme iwcham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

iwcham

Čuven
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
660
Ima li negde da se nadje: AMD 3400+ ili 3700+ Clawhammer sa 1mb L2 cashe-a, socket 754? Ako ima, plz pm ili predlozite gde da trazim. Imam pci-e asus k8n4-e deluxe i 1 gb kingmax harcore ddr500. Grafika je 7900gs Gainward Golden, pa sam mislio da uzmem ovaj proc, jer bi to moralo da sljaka kako zna i ume, uz kupovinu jos rama, pa jedno godinu i po dana! Hvala!

Poslednja izmena:
ako ti nadjesh tog clawhammera ja cu da se obesim iste sekunde..

Bacamo se svi u potraguza procesorom, samo da bi ti videli nožice kako se njišu ispod krive vrbe:d 😛

Hehe!! Madskillz, see you in Hell!:-devil-: Ae be drugari, napravite jedan za mene u slobodno vreme!!

Poslednja izmena:
Moze C2D, a moze pored toga da zavarimo i jedno jezgro sa tvog procesora. O ceni mozemo se dogovoriti preko pm:smoke:

Hehe, izgleda da ce mad_skillz da se besi istog sekunda ispod krive vrbe. Dogovorio sam trampu za moj procesor + doplata za 3700+. Nego sad me interesuje da li mogu da dodam jos 1 Gb nekog boljeg rama (imam 2x512 hardcore kingmax ddr5000) bez da moram da guram kao ddr 333. Ploca je asus k8n4-e deluxe n-force 4 - 4x pci-e?
P.S. Da li ce masina moci da parira sa recimo venice 3500+? To ima komsija!!! lol :type:

Moci ce itekako, iako nije dual channel. Jos ako ga oc na 2.5-2.6 ima da mu parira itekako.
Za ram ne znam. Najbolje da prodas taj Kingmax i uzmes 2x1GB rama.

Hvala Pixell. Stize sutra sa nekim Gigabyte coolerom. Je sam hteo da zadrzim moj stock sa 3000+, ali mi je momak koji prodaje procesor rekao da to nema sanse da bi radilo. Gledao sam neke testove za njega. Stvarno je super, rame uz rame sa 939 3800+, ali izgleda da je overclock limit 2.6ghz!

Nazad
Vrh Dno