Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li je neko probao one 'alternativne' baterije od 1000 i 1300 mAh-a? Tesko da isteram i dan sa ovom (850 mAh)..... Usput, koliko vam traje baterija posto znam i neke koji kazu da je to i po 3-4 dana :trust:
Meni baterija traje jedan dan kad je ukljucen IR kad telefoniram stalno, u principu kad sam ga kupio i provaljivao kako i sta. Sada mi traje baterija po 3 dana uz normalno koriscenje. Baterija mi je 5c.
da , da i moja je BL-5C. ali traje jedan dan plus mozda jos do 18 h sledeceg dana.
pri tome se prica oko 10-15 minuta, gprs ne koristim od kada se naplacuje (zbilja sam jadan), bluetooth oko sat vremena za Bemused program (e ovo obavezno nabavite i probajte).
a stvarno, gde mogu da se kupe te jache baterije ???
Poznato je da BT jako trosi bateriju, pogotovo ako zaboravis da je ga iskljucis. Probaj da koristis telefon normalno nekoliko dana pa vidi koliko ce ti trajati. Vek baterije dosta zavisi i od jacine signala u podrucju u kojem boravis, pa obrati paznju i na to.