evo vec su mi 2 riknula... Izdrzali su jedno punjenje i jedno praznjenje baterija... Ne znam da li sam ja kriv, ali ako mu smeta to sto je ceo dan radio i bio na netu preko gprs-a, i sto sam skinuo nekih 200kb slika melodija, onda... Cemu mu uopste sluzi GPRS ? Samo je poceo da se restartuje, i jeda i drugi phone, u pocetku redje, a onda posle par uzastopnih restarta vise nece da se upali, ni na punjacu ni bez kartice... nikako... Zamenio sam prvi za ovaj drugi koji je danas riknuo...
Stvarno me zanima da li sam ja kriv... Mada nisam radio nista sto nije u uputsvu za upotrebu... + Ni jednu igru nije hteo da mi ski ... Kao download, a onda 'Unknown response', i to za igru nokia software markt-a za 3510i...
Da uzmem nesto drugo do 150€ ili probam sa jos jednim 3510i...!!?
Inace verzija softwarea je bila 4.01, dekodirano sa neke italijanske TIM mreze, valjda... Ima TIM logo na maski...
Stvarno me zanima da li sam ja kriv... Mada nisam radio nista sto nije u uputsvu za upotrebu... + Ni jednu igru nije hteo da mi ski ... Kao download, a onda 'Unknown response', i to za igru nokia software markt-a za 3510i...
Da uzmem nesto drugo do 150€ ili probam sa jos jednim 3510i...!!?
Inace verzija softwarea je bila 4.01, dekodirano sa neke italijanske TIM mreze, valjda... Ima TIM logo na maski...