Šta je novo?

3510 data cable problem

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 2563
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

Deleted member 2563

Guest
Nakacim fon, pokrenem logo manager... Sa imenikom radi odlicno, editujem zezam se i to... Kada hocu da nacrtam neki logo - trt. Kao sending logo i onda izbaci not conected a na telefonu accesory not supported? Znate neko resenje>? Program za melodije cak ne prijavljuje da je fon povezan a opet mogu po imeniku u logo menadzeru sto znaci da jeste....Uh, namuci me.... Inace gde mogu da se nadju free melodije i logo-i za ovaj fon? Sve nesto komplikovano na netu em se placa em moram melodije nesto da tripujem u softveru nekom i taaaaako... Istece mi vreme, aj bacite neki reply?

Pre ovog posta si trebao da okrenes lika od koga si i uzeo taj kabl, mozda nije u potpunosti ispravan, mozda ti com portovi nisu kako treba... kazem jos jednom, cimaj lika od kog si kupio kablic.

EVO ja sam taj lik koji prodaje kablove 🙂

Sajt pogledajte na adresi:
www.mp4.co.yu/gsmstudio

E sad sto se tice mogucih problema:
1. Racunar - com portovi i IRQ ovi pobrljani
2. Softver - lose podesen ili instaliran softver
3. Lose povezan telefon ili zaprljani kontakti na telefonu
4. Neispravan kabl

Ovi probemi su opis iz dugogodisnje prakse. Od skora sam uveo praksu da ljudima koji kupuju licno pokazujem kako se povezuje telefon jer je 80% tih gresaka, necete verovati ali tako je.
Svi koji kupe kabl cim im negde zapne odmah zovu da pitaju sta nije u redu da slucajno kabl ne radi jer tako je to u Srbiji cim das pare znaj da si se *****o i svi odmah misle e kako me je onaj prevario za kabl. Tako svi zovu zovu i zovu i na kraju ustanove kad dodju kod mene ponovo da kabl radi ali da nesto nije do njih u redu. Meni to nije tesko da pokazem da kabl radi. Pa ko voli da se seta dobrodosao je kod mene i dugi put, neki su dolazili cak treci i cetvrti 🙂
Pozdrav svima

Jel kabel za 3510 Fbus ili Mbus (i koja je razlika)?

Re: EVO ja sam taj lik koji prodaje kablove 🙂

marek je napisao(la):
Sajt pogledajte na adresi:
www.mp4.co.yu/gsmstudio

E sad sto se tice mogucih problema:
1. Racunar - com portovi i IRQ ovi pobrljani
2. Softver - lose podesen ili instaliran softver
3. Lose povezan telefon ili zaprljani kontakti na telefonu
4. Neispravan kabl

Ovi probemi su opis iz dugogodisnje prakse. Od skora sam uveo praksu da ljudima koji kupuju licno pokazujem kako se povezuje telefon jer je 80% tih gresaka, necete verovati ali tako je.
Svi koji kupe kabl cim im negde zapne odmah zovu da pitaju sta nije u redu da slucajno kabl ne radi jer tako je to u Srbiji cim das pare znaj da si se *****o i svi odmah misle e kako me je onaj prevario za kabl. Tako svi zovu zovu i zovu i na kraju ustanove kad dodju kod mene ponovo da kabl radi ali da nesto nije do njih u redu. Meni to nije tesko da pokazem da kabl radi. Pa ko voli da se seta dobrodosao je kod mene i dugi put, neki su dolazili cak treci i cetvrti 🙂
Pozdrav svima

Mozes li da das neko npr korak po korak upustvo o povezivanju 3510 sa komp-om npr koji je port najcesce, koji program za sta, kakav setting za kabel (na net-u sam negde nasao da na kablu za 3510 ima neki prekidac kojim se bira hoce li kabel biti Fbus ili Mbus) itd...
Onako napisi kao da objasnjavas totalnom laiku😕

cheers

Nazad
Vrh Dno