Šta je novo?

3410, T65, i Sony J70?

Sto se mene tice Ericsson T65.

Imao sam Sony J70 koji je na zalost nakon 3 meseca preminuo pa sam sada uzeo T65 i za sada mi sljaka odlicno. Moj glas takodje za T65.

P.

Bubus X je napisao(la):
Sto se mene tice Ericsson T65.

Jel ti treba jedan povoljno... ;)
p.s. mogo bi se ponekad i javiti tuljanu jedan

za Pinki-ja: T65 definitivno.

J70. Ono što telefon treba da bude!

Bane® je napisao(la):
J70. Ono što telefon treba da bude!
Dok radi dosta je dobar, ali sam cuo da poprilicno crkavaju sto sam osetio i na svojoj kozi.

I moj glas za T65
imam ga od februara, i nisam imao neka losa iskustva, sljaka perfektno i zadovoljan sam.

Svidja mi se grafika na J70 (posto sam njega jedino drzao u ruci od ovih telefona), ali kakva je grafika na ostalim telefonima, i da li ste sigurni da je T65 bolji od 3410?
Pozdrav

Grafika na T65 je 4-grayscale (a mislim da je i na sony-ju) tako da je otprilike to to...
nisam drzao sony a za T65 mogu da ti kazem da ima sasvim finu grafiku :)

Sony ima daleko napredniju grafiku od T65, skoro na nivou T68! Mozda se kvari, ali mislim da su i Eriksoni po tome poznati... Uostalom, J70 ima najbolji odnos cena-mogucnosti. Glasan je *u slusalici*, ima najbolji moguci polifoni zvuk, snimanje razgovora ili neceg drugog, kreiranja i downloadovanja slicica i postavljanja kao desktop pozadinu, memoriju za poruke do 25 SMS-ova, slanje zvukova i slicica, cak i mogucnost provere email-a sa PRAVIM pop3 i smtp adresama! Dakle, ne preko mobtela, vec pozoves provajdera i skines imejl! Pored toga, kosta oko 140 eura i baterija mu traje dovoljno, a nije velik ni tezak... Sta vise hocete? Da se nikad ne pokvari? E pa ne moze! :)

byMaX je napisao(la):
Sony ima daleko napredniju grafiku od T65, skoro na nivou T68! Mozda se kvari, ali mislim da su i Eriksoni po tome poznati... Uostalom, J70 ima najbolji odnos cena-mogucnosti. Glasan je *u slusalici*, ima najbolji moguci polifoni zvuk, snimanje razgovora ili neceg drugog, kreiranja i downloadovanja slicica i postavljanja kao desktop pozadinu, memoriju za poruke do 25 SMS-ova, slanje zvukova i slicica, cak i mogucnost provere email-a sa PRAVIM pop3 i smtp adresama! Dakle, ne preko mobtela, vec pozoves provajdera i skines imejl! Pored toga, kosta oko 140 eura i baterija mu traje dovoljno, a nije velik ni tezak... Sta vise hocete? Da se nikad ne pokvari? E pa ne moze! :)
Moj drug ima sony j70, lep je telefon , ima dosta funkcija, ali to polifono zvono nije ni za k........., zgrozio sam se kad sam cuo , zvuchi kao neka decja igracka...uopste se ne cuje i to je ono sto me najvise nervira...(ja vise volim klasicna zvono kakvo ima z5 a ne seljacke melodije)

Mislim da je J70 naj, ali sve je stvar ukusa. Max, dobro mu nisi preporucio nokiju :)

A sto se ne ispruzis jos malo pa uzmes SL 45, evo ja upravo vrtim oglase i ladno ima da se nadje za 180-200eur... ja sam isto poceo da razmisljam o T65, al posto sam cuo da ima tanku plocu pa je uzasno osetljiv, resih da uzmem T39... i dok ja skupih pare, ladno mu u oglasima porasla cena, a SL45, koji mi je bio preskup, pojeftinio... naravno, govorim o polovnom SL45, al ako je savrseno ocuvan, pre cu njega da uzmem nego nov t65...
pozdrav!!!

Ako se nešto kvari, to je sl45...

Hmmm, u tom slucaju otpada polovan Sl45... sad sam opet na pocetku... ajd da cujem vasu preporuku - u obzir dolaze sve marke, uslovi su:
-da baterija traje sto duze
-da nema vratanca
-da ima vibraciju
-da ima pregledan ekran i menije

- dodatne mogucnosti mi i nisu toliko bitne, mada bi bile pozeljne
-cena do 200eur

Spirit je napisao(la):
Hmmm, u tom slucaju otpada polovan Sl45... sad sam opet na pocetku... ajd da cujem vasu preporuku - u obzir dolaze sve marke, uslovi su:
-da baterija traje sto duze
-da nema vratanca
-da ima vibraciju
-da ima pregledan ekran i menije

- dodatne mogucnosti mi i nisu toliko bitne, mada bi bile pozeljne
-cena do 200eur

Baterija kod T65 traje 7-8 dana (iz licnog iskustva), Nokia3410 kako god da okrenes nemoze vise od 5 max. 6 dana, a Sony kod drugara (jos nije crko) traje 4. max. 5 dana.
Vratanca nema nijedan.
Vibraciju koliko znam Nokia 3410 nema, a od ova druga 2 kod T65 je bolja.
Pregledan ekran.... hmmm... pa pregledni su na sva tri, Ericsson je konacno napravio mobilni telefon sa displejom,a ne ko ranije onaj dvoredi kikiriki ekran.

Plus za T65 !
Call filtering sto je recimo za mene jako korisna opcija...

Jos jedna stvar dimenzije:
Nokia 3410 Weight: 114 g (battery included) Dimensions: 115 x 49 x 22.5 mm, 100 cc

Sony CMD-J70 133x44.4x21.5mms 92grama

T65 105x49x21mms 94grama

Ma ljudi sta se zezate, uzmite SonyEricsson, ionako je to sad ista stvar!:D

Salu na stranu, iz te guzvice telefona t65 je najbolji barem po mom ukusu, pa onda Sony, a na kraju ona igracka!:D

Marsovac je napisao(la):
Baterija kod T65 traje 7-8 dana (iz licnog iskustva), Nokia3410 kako god da okrenes nemoze vise od 5 max. 6 dana, a Sony kod drugara (jos nije crko) traje 4. max. 5 dana.

Izgleda da ti drugar nije formirao bateriju kako treba... evo meni traje 7-8 dana (uz pricu i tako to...)

byMaX je napisao(la):
...kreiranja i downloadovanja slicica i postavljanja kao desktop pozadinu, memoriju za poruke do 25 SMS-ova, slanje zvukova i slicica, cak i mogucnost provere email-a sa PRAVIM pop3 i smtp adresama!

Pa sve ovo imas na T65, ja sam moj desktop logo (smirnoff :D skinuo sa neta i prebacio kablom na tel), memorija skuplja 40 SMS-a, a isto tako imas i pravi pop3 klient :)

Znaci 3410 otpada, u svakom slucaju... Da li je neko imao ovaj telefon i da li moze da podeli utiske o njemu?

Trebalo bi da uzmes u obzir i s45 .......lepo izgleda, lagan je , nema antenu , naravno ima vibraciju i jos mnogo funkcija...baterija mu traje oko 5 dana po mom iskustvu.....ne kvari se(da kucnem o drvo).....a i u uklapa se u taj cenovni rang.

Bane® je napisao(la):
Ako se nešto kvari, to je sl45...

Otkud ti ovo? Ja imam SL45 i znam jos ljudi koji ga imaju, i svaki radi savrseno. Ako se nesto ne kvari, to je siemens :D

Lucas je napisao(la):
Izgleda da ti drugar nije formirao bateriju kako treba... evo meni traje 7-8 dana (uz pricu i tako to...)

U pravu si moguce. Mada moram priznati da on bas izrabljuje taj fon... no svejedno, sve je to subjektivno.

I dalje sledi isto pitanje ima li ko 3410?

Pinki je napisao(la):
Znaci 3410 otpada, u svakom slucaju
U svakom slučaju, taj telefon jednostavno ne treba i ne može da stoji uz J70 i T65...

Geek_master je napisao(la):
Otkud ti ovo? Ja imam SL45 i znam jos ljudi koji ga imaju, i svaki radi savrseno. Ako se nesto ne kvari, to je siemens :D
Pa je** ga sad, mislim nije mi se veliki broj SL45 pokvario u ruci(nula tačnije :)) ali kad god se potegne neka priča o tome šta se najmanje kvari, tu nije SL45 :), ne znam, možda nisam dobro informisan, ali očigledno da to nisu prazne priče... Nemoj samo da misliš da želim da ti se pokvari SL45 da bi bio u pravu :p U zdravlju da ga koristiš do 3G-a :)...

Geek_master je napisao(la):

kazi mi kolko traje baterija kod SL45-ice (josh se secam broja Mobtela u kom sam procitao tekst o tom mobu... mmm SL45:p

Kakvo ti je iskustvo sa njim?

Lucas je napisao(la):
kazi mi kolko traje baterija kod SL45-ice (josh se secam broja Mobtela u kom sam procitao tekst o tom mobu... mmm SL45:p
Kakvo ti je iskustvo sa njim?

Ako se ne koristi mp3 player, meni traje oko 3-4 dana, a prosecnom korisniku traje oko 2-3 dana jer ja malo pricam i mrzi me da tipkam poruke. Ako se koristi mp3 player, celu bateriju potrosi za oko 4-5 sati. Ali nista zato, napuni se za 2 sata, tako da nikad i ne razmisljam koliko traje... jednostavno cim hocu da idem negde stavim ga malo na punjac.

Iskustva... fantazija... bas sam kupio karticu od 64MB pre neki dan...
Mane... nema ekran u boji :D, malo sporo radi sa porukama ako koristis adress book na MMC kartici.

Rekao bih da je jedini ozbiljan problem kod J70 bedna "vibracija", ni nalik zemljotresu kod nekih Simensa (npr. C45 ili M50). Inace je u pitanju vrlo korektan i jeftin telefon.
Sto se tice T65, obavezno probati tastaturu pre kupovine. Mislim da bih posle pola sata kucanja po onome izgazio telefon. Naravno, nekome onakvi dugmici mozda bas prijaju ;)

ivanhoe je napisao(la):
Rekao bih da je jedini ozbiljan problem kod J70 bedna "vibracija", ni nalik zemljotresu kod nekih Simensa (npr. C45 ili M50). Inace je u pitanju vrlo korektan i jeftin telefon.
Sto se tice T65, obavezno probati tastaturu pre kupovine. Mislim da bih posle pola sata kucanja po onome izgazio telefon. Naravno, nekome onakvi dugmici mozda bas prijaju ;)

Pa... vibracija je u stvari neosetna (jedva se oseca kad ga drzis u ruci :() Zvuk jeste mnogo lep, ali takodje slab :( mada tu nastupa mogucnost snimanja melodije (pa snimis melodiju kakvu god hoces... npr. obicno zvonjenje telefona, koje se mnogo bolje cuje...)

Josh jedna za mene velika mana je sto nigde nemogu da se nadju dodatci (tel. bi tek sa adaprerom za PC dobio pravu moc, ovako... prosek :()

E sad to sto sam ga iskritikovao, ne znaci da je los - ja sam licno zadovoljan, ali razmisli da li ti nesto od ovoga smeta... (pa ume da smetaa...)

osim toga fon je cak iznad proseka...

poz:wave;

Nazad
Vrh Dno