Bubus X je napisao(la):Sto se mene tice Ericsson T65.
Dok radi dosta je dobar, ali sam cuo da poprilicno crkavaju sto sam osetio i na svojoj kozi.Bane® je napisao(la):J70. Ono što telefon treba da bude!
Moj drug ima sony j70, lep je telefon , ima dosta funkcija, ali to polifono zvono nije ni za k........., zgrozio sam se kad sam cuo , zvuchi kao neka decja igracka...uopste se ne cuje i to je ono sto me najvise nervira...(ja vise volim klasicna zvono kakvo ima z5 a ne seljacke melodije)byMaX je napisao(la):Sony ima daleko napredniju grafiku od T65, skoro na nivou T68! Mozda se kvari, ali mislim da su i Eriksoni po tome poznati... Uostalom, J70 ima najbolji odnos cena-mogucnosti. Glasan je *u slusalici*, ima najbolji moguci polifoni zvuk, snimanje razgovora ili neceg drugog, kreiranja i downloadovanja slicica i postavljanja kao desktop pozadinu, memoriju za poruke do 25 SMS-ova, slanje zvukova i slicica, cak i mogucnost provere email-a sa PRAVIM pop3 i smtp adresama! Dakle, ne preko mobtela, vec pozoves provajdera i skines imejl! Pored toga, kosta oko 140 eura i baterija mu traje dovoljno, a nije velik ni tezak... Sta vise hocete? Da se nikad ne pokvari? E pa ne moze!![]()
Spirit je napisao(la):Hmmm, u tom slucaju otpada polovan Sl45... sad sam opet na pocetku... ajd da cujem vasu preporuku - u obzir dolaze sve marke, uslovi su:
-da baterija traje sto duze
-da nema vratanca
-da ima vibraciju
-da ima pregledan ekran i menije
- dodatne mogucnosti mi i nisu toliko bitne, mada bi bile pozeljne
-cena do 200eur
Marsovac je napisao(la):Baterija kod T65 traje 7-8 dana (iz licnog iskustva), Nokia3410 kako god da okrenes nemoze vise od 5 max. 6 dana, a Sony kod drugara (jos nije crko) traje 4. max. 5 dana.
byMaX je napisao(la):...kreiranja i downloadovanja slicica i postavljanja kao desktop pozadinu, memoriju za poruke do 25 SMS-ova, slanje zvukova i slicica, cak i mogucnost provere email-a sa PRAVIM pop3 i smtp adresama!
Bane® je napisao(la):Ako se nešto kvari, to je sl45...
Lucas je napisao(la):Izgleda da ti drugar nije formirao bateriju kako treba... evo meni traje 7-8 dana (uz pricu i tako to...)
U svakom slučaju, taj telefon jednostavno ne treba i ne može da stoji uz J70 i T65...Pinki je napisao(la):Znaci 3410 otpada, u svakom slucaju
Pa je** ga sad, mislim nije mi se veliki broj SL45 pokvario u ruci(nula tačnijeGeek_master je napisao(la):Otkud ti ovo? Ja imam SL45 i znam jos ljudi koji ga imaju, i svaki radi savrseno. Ako se nesto ne kvari, to je siemens![]()
Geek_master je napisao(la):Otkud ti ovo? Ja imam SL45 i znam jos ljudi koji ga imaju, i svaki radi savrseno. Ako se nesto ne kvari, to je siemens![]()
Lucas je napisao(la):kazi mi kolko traje baterija kod SL45-ice (josh se secam broja Mobtela u kom sam procitao tekst o tom mobu... mmm SL45
Kakvo ti je iskustvo sa njim?
ivanhoe je napisao(la):Rekao bih da je jedini ozbiljan problem kod J70 bedna "vibracija", ni nalik zemljotresu kod nekih Simensa (npr. C45 ili M50). Inace je u pitanju vrlo korektan i jeftin telefon.
Sto se tice T65, obavezno probati tastaturu pre kupovine. Mislim da bih posle pola sata kucanja po onome izgazio telefon. Naravno, nekome onakvi dugmici mozda bas prijaju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari