Šta je novo?

32'' LCD/LED za sobu

• Začetnik teme Začetnik teme brajko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

brajko

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poena
320
Поздрав људи, пошто ме упутише са ШДК дела форума овамо, надам се ћете ми помоћи.

Треба ми ваша помоћ око одабира најбољег ТВ-а за собу. Ја се стварно уопште не разумем око ових ствари па рекох да питам стручњаке. Мислио сам да чекам до јесени, али променила се ситуација. Колико сам гледао по радњама, величина коју тражим је 32'' и само та величина ми одговара.

ТВ ће се користити за ПС3 и за телевизију. Пошто сам на СББ-у, Т2 тјунер ми не треба и вероватно ће да иде Д3 на њега. Буџет је између 400 и 500е. Ја сам традиционално окренут ка Сонију, с тим да наравно то није под морање. Другар ми је предложио Samsung UE32EH5000 и Samsung UE32D5000 па ме занима ваше мишљење о њима, као и о другим моделима и маркама? Пошто је овде све скупље постоји могућност и да наручим ТВ из Сегедина, или да сам одем тамо у куповину. Хвала унапред.

Ovaj prvi model je nesto deblji , inace namaju 3D (neznam koliko ti je to bitno).Interesuje me zasto 32" ? Mozda mozes da se uklopis finansijski i u 40" tv.I ja mislim da kupim nov tv i razmisljam se izmedju Samsung LED LCD-a i Panasonic plazmi. Ono sto sam ja procitao Samsung ima bolje panele. Ranije je bio bolji u odnosu na LG jer player u njemu je pustao filmove sa USB-a sa DTS zvukom,sad to izgleda ima i LG. Prilikom pustanja filmova nemoze da se menja velicina fonta u prevodu kao na primer kod BS player-a. Bilo bi dobro da mozda odes na zvanican sajt Samsunga za Srbiju pa da tamo malo pogledas specifikacije za odredjene tv-e a ako nema tamo idi na primer na Rumuski Samsung jer ces naci modele za ovu godinu ( tako sam bar ja radio). Ako te ne mrzi procesljaj malo teme na ovom forumu verovatno ces naci pojedine odgovore.
Pozdrav.

Uzmi d5000 slobodno, super je tv, pušta sve formate otb. Ima neka fora sa pixel mapping-om, raspitaj se o tome. Mislim da slika nije kvalitetnija na novijem modelu, plus ima manje ulaza od starog.

Za te pare tj oko 400 e (od ''madjara'') bez razmisljanja uzimi proslogodislnji model ue32d5500 koji ima Smart hub. Ja sam za 500 e kupio 40'' koji je po vecini best buy. Jako je tanak, 2.9mm, tako da extra pase i na zidu, ima 4 hdmi ulaza, wifi slot, lan, usb...
I ja imam SBB i D3 i iz iskustva ti kazem da sve funkcionise odlicno. Jedina zamerka za sada su mala slova prevoda na filmovima sa usb-a ili pc striminga...

Хвала свима на помоћи!

Za te pare tj oko 400 e (od ''madjara'') bez razmisljanja uzimi proslogodislnji model ue32d5500 koji ima Smart hub. Ja sam za 500 e kupio 40'' koji je po vecini best buy. Jako je tanak, 2.9mm, tako da extra pase i na zidu, ima 4 hdmi ulaza, wifi slot, lan, usb...
I ja imam SBB i D3 i iz iskustva ti kazem da sve funkcionise odlicno. Jedina zamerka za sada su mala slova prevoda na filmovima sa usb-a ili pc striminga...

Да ли има неке разлике у квалитету Д5500 у односу на Д5000, јер мени СМАРТ ТВ није неопходан? Као што рекох приоритет ми је конзола уз Д3.

Врло ме занима ме шта мислите о овом Сонијевом моделу Sony KDL-32EX720? У Манији је око 600е, претпостављам да преко ,,Мађара'' може да се нађе и за мање. Такође имате ли препоруку за неки други Сонијев 32''?

Тражио сам по форуму али ништа нисам нашао у вези овог Сонија који сам споменуо KDL-32EX720, па јел има неко икакве информације, да ли вреди те паре?

Исто ме занима и да ли је овај LG квалитетан: http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/lg-televizor-led-32lk450.html као и да ли имате више инофрамација и да ли ваља овај LG LED TV 32LV3500? Хвала.

Да како вам се чини ова понуда http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/samsung-3d-televizor-led-ue-32d6000.html и колика је разлика у цени овог конкретног модела код Мађара него код нас?

Poslednja izmena:
bilo je 46" za 710e sada ih uopshte nema, kanda ja suvishe razmishljam....

Ako kupujes ovde moj predlog je LG 32LS5600 ili LG 32LS570S oni su tu oko 500 eu. Ukoliko ides preko mozes neki jaci model jer u proseku sa povracajem afe svi su jeftiniji za oko 250eu .

Ок људи, хвала свима на помоћи.

Ако изузмем Самсунг Д5000 који има најбољи одност цена/квалитет, у најужи избор сам ставио Сонијев 32ex720 и Самсунг Д6000. Од LG-а сам одустао јер сам више пута прочитао да средња класа коју јурим има лошију црну боју у односу на Самсунг и Сони, управо због квалитетних панела које ове две фирме стављају у своје телевизоре. Имате ли још који савет у складу са мојим потребама из првог коментара?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno