Šta je novo?

30gigs.com - Mailbox 30Gb!

• Začetnik teme Začetnik teme djalf
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djalf

- DJ u penziji -
Učlanjen(a)
27.11.2004
Poena
2,645
http://www.30gigs.com
Nisam jos isprobao ali ima 30Gb prostora (sta li ce mi, ne znam ni sam)!
Posto sam ovde dobio pozivnicu, posle podele prijateljima ostale su mi 4, pa ko se prvi javi, dobija! Moze i mail na PM zbog spama!
Pozdrav

Samo dati kazem, tih je 30 GB je toliko virtulano da je to strasno.
Max attach je 2 MB pa izracunaj koliko poruka ti treba da napunis ovo postansko sanduce.
Na gmailu je inbox 2.6 GB ali max attach je 10 MB.

Zar nije 40Mb max na Gmail? Znam za 2Mb na 30gigs, ja samo delim pozivnice, zalite se njima 🙂

Na Gmail-u je max attach 10MB, na Yahoo!Mail-u je takodje 10MB.

Poslednja izmena:
Ma čista navlakuša. Baš bih voleo da se javi ko je do sada sakupio više od 1 giga mailova. Moj mailbox je trenutno veličine oko 800 MB, sa svim mailovima koje sam primio od 2000-te naovamo. Redovno brišem spam i prijavljen sam na nekoliko mailing lista.

Ok bi bilo kada bi taj prostor mogao da koristiš kao mrežni disk, a ovako je ovo čisto marketinški trik.

Samo sto tih 10MB na gmail mozes poslati samo ako nemas dialup, jer je upload time ogranicen, pa ti realno dodje na max 1MB .

Dobro, u pravu ste, ali i Gmail nije bio ovo sto je sada, znaci, razvijace se, tek su poceli sa radom. I ja mislim da ne mogu da budu bolji od Gmail-a!
Imam jos 3 pozivnice.... ko hoce, moze!

Ja imam 13 komada ko voli neka izvoli iskljucivo na moj e-mail

400 i nesto MB oko 8000 mailova... Sta ce mi 30 giga... :svasta:

Vec su promenili izgled na 30gigs, zato je onako sporo radio, radovi na sajtu.

Uskoro cemo instalirati operativne sisteme na Gmail-u,Yahoo ili slichnim! :bottle:

Poslednja izmena:
Ne znam za vas, no ja mogu da nakacim 50MB attachment 😀

GEOM je napisao(la):
50Mb????? Na Y!?? Gmail-u??? 30gigs-u?????? i kako ???

Nije public/free server, pa vam nista ne znaci... Sry

Ne znam da li bi se gazda servera slozio kada bi to video 😛

@Razbojnick - I ja na mom serveru mogu da dodelim kvotu od 500Mb nekome ako hocu, ali nikome sa foruma to ne znachi. Ne vidim razlog da pominjesh uopshte takvu stvar ako drugim chlanovima ne znachi nishta. To je klasichna "E moj je veci" fora.

Jeste 😛 I sta sad? 😀

Poslednja izmena:
Pa sad moram da ti kazem, MOJ je veci 😛

Nazad
Vrh Dno