Šta je novo?

308MHz FSB!!!

• Začetnik teme Začetnik teme ipin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidim da je sada Abit druga liga za o/c 😀

Ali za AMD-a 😀

The pocetnik je napisao(la):
Pa Abit je bio ovdje prva liga sto se o/c tice samo sto je na nasem trzistu jako malo DFI ploca posebno revizije b 😀

Poenta je u tome sto je uopste nema kod nas !!! 😉

Koji ste bre lozaci za taj DFI!!

Sto bih voleo da se pojave kod nas pa da se uverite kako je svaka deseta dobra za OC a svaka trideseta vrhunska.
To je ista prica kao sto svi ribolovci zale sto nisu na drugoj obali.
Na vr-zone u top10 OC, 9 Asusa i jedan Abit a niko ne tvrdi da je P4C800 bolja od IC7Max3 vec suprotno! U cemu je trik?

Pogledaj im cene, pa se tek onda cudi. Jednostavno, to U PROSEKU, nije za nas . Ne isplati se uvoznicima.

The pocetnik je napisao(la):
Nije to, nego ABIT nije ni izbacio svoj model ploce sa nF3 250GB cipsetom... (a ne verujem ni da ce izbacivati, imajuci u vidu kakva je situacija sa njima i nVidia-om po pitanju grafickih karti)

simpson H je napisao(la):
Na vr-zone u top10 OC, 9 Asusa i jedan Abit a niko ne tvrdi da je P4C800 bolja od IC7Max3 vec suprotno! U cemu je trik?
Trik je u tome sto se P4C800 mnogo lakse moduje od IC7-MAX3, a ovi napolju to obilato koriste... eto, u tome je trik, i zato je ASUS ispred ABIT-a na listama za 3DMark i, narocito, O/C procesora.

Ovako, out of the box, IC7-MAX3 je bolja ploca od P4C800.

P.S: Nemoj da ti ja ovo pricam, pa ovo su P4 ploce, to je tvoje polje expertize!!! 😀

CAR je napisao(la):
Trik je u tome sto se P4C800 mnogo lakse moduje od IC7-MAX3, a ovi napolju to obilato koriste... eto, u tome je trik, i zato je ASUS ispred ABIT-a na listama za 3DMark i, narocito, O/C procesora.

Ovako, out of the box, IC7-MAX3 je bolja ploca od P4C800.

P.S: Nemoj da ti ja ovo pricam, pa ovo su P4 ploce, to je tvoje polje expertize!!! 😀

Vidi ga sto je pametan mali :d

Znam ja vrlo dobro sta je pravi razlog ali kada gledas ispada ASUS bolji.

simpson H je napisao(la):
Vidi ga sto je pametan mali :d

Znam ja vrlo dobro sta je pravi razlog ali kada gledas ispada ASUS bolji.
Samo da znas, kada bih ja terao tog bangavog P4, a i kada bih znao da modujem :d:d:d... odma' bih uzeo ASUS-a!!!

Poenta je da pre LanParty serije ploca niko ne bi stavio DFI u racunar. Pa oni su pre tih ploca bili sredina, kakav crni Abit, njima je Gigabyte bio F1 :crash: .

Milan je napisao(la):
Poenta je da pre LanParty serije ploca niko ne bi stavio DFI u racunar. Pa oni su pre tih ploca bili sredina, kakav crni Abit, njima je Gigabyte bio F1 :crash: .
Istina...

Samo, ne bih ja ni danas u kuciste stavio LanParty rev. A!! 😉

Sto vi volite da pisete sta vam padne na pamet!!!
DFI je imao vrhunske ploce pre 4-5 godina, onda su pali u proizvodnji i u finansijskom smislu, ali imaju potencijala za vrhunske rezultate. Nije problem da bilo koji od proizvodjaca (brand) napravi vrhunsku plocu, ali je pitanje isplativosti njene prodaje i proizvodnje.

Poslednja izmena:
Gedza je napisao(la):
Sto vi volite da pisete sta vam padne na pamet!!!
DFI je imao vrhunske ploce pre 4-5 godina, onda su pali u proizvodnji i u finansijskom smislu, ali imaju potencijala za vrhunske rezultate. Nije problem da bilo koji od proizvodjaca (brand) napravi vrhunsku plocu, ali je pitanje isplativosti njene prodaje i proizvodnje.

A ti si nam bas rekao :trust: . Pre 4-5 godina i mi smo bili svetski prvaci u basketu da bi onda pali na 11 mesto ali imamo potencijal :eyebrows: . Sto se tice problema pravljenja vrhunske ploce isplativo je isto i za DFI i za bilo koju drugu marku (Asus, Abit ili Epox) manje-vise jer se stavljaju mahom iste komponente, samo je pitanje kakve inzenjere ima koja firma jer su oni tu najbitniji.Tvoj stav da svi mogu da prave vrhunske ploce nije bas tacan jer svaka firma i ima vrhunske modele u svojoj ponudi ali to ne znaci da je taj model najbolji(cena i kvalitet) jer bi ti onda bilo sve jedno da li ces kupiti vrhunskog Abit-a ili Acorp-a 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno