Gidra85 je napisao(la):Da li neko zna gde mogu da nadjem ali kod nas Athlon XP 3000+? I da li ga kod nas uopste ima. Koja mu je cena? Takodje me interesuje kolika je cane Radeonu 9700 pro. HVALA UNAPREDcheers
Mali HoBiT je napisao(la):ne mozes naci taj procesor u ovoj prebogatoj zemlji,cena mu je u SAD oko 500$!!!
Black RIder je napisao(la):Jel moguce da je tolika cena?!?!
Bolje uzmi 1700+ B pa ga doteraj do 3000+Gidra85 je napisao(la):Da li neko zna gde mogu da nadjem ali kod nas Athlon XP 3000+? I da li ga kod nas uopste ima. Koja mu je cena? Takodje me interesuje kolika je cane Radeonu 9700 pro. HVALA UNAPREDcheers
Rasa je napisao(la):Bolje uzmi 1700+ B pa ga doteraj do 3000+Gidra85 je napisao(la):Da li neko zna gde mogu da nadjem ali kod nas Athlon XP 3000+? I da li ga kod nas uopste ima. Koja mu je cena? Takodje me interesuje kolika je cane Radeonu 9700 pro. HVALA UNAPREDcheers
To ti je 60-tak evrica.
Mali HoBiT je napisao(la):Rasa je napisao(la):Bolje uzmi 1700+ B pa ga doteraj do 3000+Gidra85 je napisao(la):Da li neko zna gde mogu da nadjem ali kod nas Athlon XP 3000+? I da li ga kod nas uopste ima. Koja mu je cena? Takodje me interesuje kolika je cane Radeonu 9700 pro. HVALA UNAPREDcheers
To ti je 60-tak evrica.
pa opet to nije Barton...
Upravo sam zavrsio partiju Q3 na toj Zwerini (mada mislim da je ovaj 9600TX jos veca zwerr) :mig:Mali HoBiT je napisao(la):Gidra85 je napisao(la):Da li neko zna gde mogu da nadjem ali kod nas Athlon XP 3000+? I da li ga kod nas uopste ima. Koja mu je cena? Takodje me interesuje kolika je cane Radeonu 9700 pro. HVALA UNAPREDcheers
ne mozes naci taj procesor u ovoj prebogatoj zemlji,cena mu je u SAD oko 500$!!!
OptiPlex je napisao(la):Nije. Brzi je od Bartona![]()
Zorro je napisao(la):Neki likovi na news grupama kao nude Bartona 2800+ za 350 eura ?!?
morbius je napisao(la):...
Pretera ga.
Unforgiven je napisao(la):A kolika je cena 2500+ modela?
silverglider je napisao(la):U radnjama kod mene je Barton 2500+ 149€, a Barton 2800+ je 259€.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari