Šta je novo?

3000+ i Hyper 6 bez ventilatora ???

• Začetnik teme Začetnik teme Vule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hladnije bi trebalo da "izgleda" tkanina...
2 silver... nije u pitanju to, nego sto neki ljudi uvek hoce da ispadnu pametni, cak i kada lupaju, pa onda kad nemaju argumente, pocnu da prozivaju (hvala bogu, mene imaju za sta 😀) za stvari koje sa tom temom nemaju nikakve veze. Meni je slucajno zapalo za oko bas nesto sto (ovoga puta) dobro znam, pa ne zelim da neko iznosi neistine na forumu. Nije bitno da li ce na kraju ispasti pametan Max ili Simpson, bre... Samo je fora u tome sto ne znaju svi bas sve, a neki se bas trude da takvu reputaciju ovde sebi nametnu. Kad ti neko zatvori usta, povuces se iz treda i cutis (jel neko pomenuo "IBM tred"🙂)

byMaX je napisao(la):
2 silver... nije u pitanju to, nego sto neki ljudi uvek hoce da ispadnu pametni, cak i kada lupaju, pa onda kad nemaju argumente, pocnu da prozivaju (hvala bogu, mene imaju za sta 😀) za stvari koje sa tom temom nemaju nikakve veze. Meni je slucajno zapalo za oko bas nesto sto (ovoga puta) dobro znam, pa ne zelim da neko iznosi neistine na forumu. Nije bitno da li ce na kraju ispasti pametan Max ili Simpson, bre... Samo je fora u tome sto ne znaju svi bas sve, a neki se bas trude da takvu reputaciju ovde sebi nametnu. Kad ti neko zatvori usta, povuces se iz treda i cutis (jel neko pomenuo "IBM tred"🙂)

Meni samo zao sto je me Sale preduhitrio 🙂

Prvo Maxo, niko tebe nije prozvao vec ti mene i to argumentom da ti cale magistar fizike🙂
A da je pametnije da cutis na forumu nego da lupetas o toplom i hladnom moru kad ulazis u njega i sve to poredis sa temperaturom procesora, ocigledno nije samo moje misljenje.Ako si toliki debelokozac da ne osetis razliku 10+C na dodir rukom i da tebi 25C coolera u odnosu na telesnih 36,5C, zaista nisam verovao :d
A nisam verovao ni da si toliki mentol da pomislis da sam zaista mislio na "neprijatno hladno" ali si me brzo razuverio :d

byMaX je napisao(la):

Kad bi se zezali! :d

Nije poenta samo u temperaturi, nego u provodljivosti. Razmisli samo o plocicama i peskirima u kupatilu. Temperature su im u nekom stacionarnom stanju (posle par sati na istoj temperturi vazduha) identicne.

Bio i ja na saveznom iz fizike. 😉

p.s. Doduse, u sedmom i osmom osnovne, kad nisam imao precih stvari u zivotu. 😀

kakvi ste likovi ... krenuo sam da citam sve postove i kada sam stigao do kraja nisam mogao da se setim o cemu se radi u threadu ... jedino sto mi je ostalo u pamcenju je fizika, peskiri, nivea :d itd ... ovaj forum postaje sve vise i vise mesto za prozivku ili ste svi nervozni zbog cena kompjutera od nove godine :d
p.s. izgleda ce naj popularnija tema na forumu biti ona o sasavim odgovorima ... poz 😉

Ma kakva prozivka, zezancija, bre! 😉

Pa na kraju niste rekli da li treba stavljati Dual Storm na Hyper 6???

Da li uopste moze Dual Storm da stane na Hyper 6, sa obzirom da je H6 ima leziste za
80x80, a Dual Storm je 93.5x93.5???

Naravno da ne moze. A i ne treba.

Pa dobro, zeznuo se covek, dovoljno smo ga zezali. :d

A jel bi bilo dobro da se na Hyper6 npr. sa jedne strane stavi obican ventilator koji uvlaci vazduh, a da se sa druge strane stavi ventilator koji izbacuje vazduh?

POZ :wave:

Mislim da nema potrebe za time. Samo bi pojacao buku.

Pa ne bi mnogo pojacalo buku zato sto oni samo onako blago huce. Inace meni je zatvoreno kuciste tako da jos manje ih cujem. A sto se tice poboljsanja hladjenja jel bi bilo dobro? Naravno ne ocekujem nesto revolucionarno (dovoljno je 2-3C). 🙂

POZ :wave:

Stavi ventilator da ti duva sa gornje strane tj da uvlaci vazduh odozgore na dole prema grafickoj dobices 1 do 2 stepena nizu temperaturu a zasto pojma nemam ali kod mene radi .Sto se tice ventilatora kod mene je fabricki bio malo bucniji najverovatnije se tako zadesilo pa sam uzeo obican coolermasterov neki sa kuglicnim lezajevima necuje se radi na 2500 obrtaja sto je vise nego fabricki na defoltu ali mozes najverovatnije da ga smanjis preko ploce tako da ti potenciometar i netreba .Inace kod mene je preshot 2.8 ghz ali je na defoltu i temperatura je 32-33 na idle a kada ga maltretiram sa igrama testovima ,pravljenje divx ,skidanje sa kamere na hard plafon 42 C.Sto se tice dodatnih ventilatora nisam probao da ih iskljucim pa onda da vidim temperaturu ali mislim da bi mozda i bolje hladio sa nekim koji manje ubacuju i izbacuju vazduh iz kucusta .Probao sam da mu iskljucim ventilator i da ga drzim upaljenog a da nista neradim 46 stepeni nije prelazio . Toliko od mene nadam se da sam br malo pomogao .... 😉

Nazad
Vrh Dno