Šta je novo?

3. SERT LFS (DEMO) Trkački Vikend

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

nesrulz

Slavan
Učlanjen(a)
04.11.2004
Poena
319
28. januara sa početkom u 21:00 uživo na TV AutoPlus, održaće se 3. SERT (DEMO) Trkački Vikend.

Pravo učešća u 3. SERT (DEMO) trkačkom vikendu imaju svi LFS DEMO vozači koji se prijave i razumeju srpski jezik, bez obzira na državljanstvo i prebivalište. Potrebno je imati Live for Speed, najnoviju verziju 0.5V, koji možete preuzeti sa www.liveforspeed.net. Sve trke će biti u DEMO režimu tako da S1 ili S2 licenca nije potrebna. Ovaj događaj je prvenstveno namenjen vozačima bez licence, ali učešće je dozvoljeno i manje iskusnim vozačima sa licencom.

Video najava (7 MB) koja ovih dana ide na TV AutoPlus.

Ukupno se voze 3 grupe.
U svakoj grupi maksimalno 9 vozača. Jedno mesto je rezervisano za TV, a drugo za direktora trke.
Svaka grupa vozi kvalifikacije i dve trke.

Startni poredak za prvu trku će biti određen na osnovu kvalifikacija, a startni poredak za drugu trku će biti prema finišu prve trke.

Prva grupa vozi od 21:00 do 21:35, druga od 21:40 do 22:15 i treća od 22:20 do 22:55...

Satnica će biti strogo poštovana zbog TV prenosa.
Obratite dodatnu pažnju na ovo.

Staza: Blackwood GP
Auto: XF GTI
Kvalifikacije: 7 min.
Prva trka: 5 krugova
Druga trka: 10 krugova + obavezan pit stop.

Raspored po grupama se vrši automatski pomoću Tracker-a (prema HotLap vremenima sa LFSWorld-a)...

Najvažnija stvar za vozače je da odvezu HotLap za Blackwood GP sa XF GTI, i to pod onim imenom pod kojim su registrovani na LFSWorld-u (i koje su uneli pri registraciji kao LFSWorld ime) i da te HotLap-e pošalju na LFSWorld. Prema tim HotLap vremenima će se obavljati raspoređivanje u tri grupe od po maksimalno 9 vozača.

HotLap je obavezan jer je samo na taj način mogće da se automatski prate vremena DEMO vozača.

Pravo učešća imaju prvenstveno DEMO vozači.

S1/S2 vozači koji žele da učestvuju, moraju pre prijave da kontaktiraju administratora lige (nesrulz) privatnom porukom (u najkraćem mogućem roku će biti obavešteni mogu li da voze) na zvaničnom forumu lige (u protivnom će im prijava biti obrisana!).

Samo će manje iskusni S1/S2 vozači dobiti pravo učešća.

Prijave za učešće se vrše na OPS sajtu.

Dakle, sistem je donekle sličan OPS-u što se tiče prijava i rasporeda, a biće sličan i u sistemu bodovanja. Kao i po tome što će vozači biti obavezni da u trkama voze pod pravim imenom i prezimenom (zbog TV prenosa).

Napomena u vezi imena: HotLap vozite pod LFSWorld imenom (koje se u stvari dobija registracijom na www.liveforspeed.net i važi i za www.lfsworld.net i za www.lfsforum.net), a zvanične trke ćete voziti pod pravim imenom i prezimenom. Ako imate licencu ne morate paziti na ovo jer se svaki HotLap snima pod registrovanim imenom (onim kojim je LFS otključan), ali ako nemate S2 onda morate voditi računa o ovome. Najbolje je da u LFS-u napravite novog igrača sa LFSWorld imenom koga birate kad vozite HotLap, drugog sa pravim imenom i prezimenom (za kasnije u ligi) i trećeg za svakodnevnu vožnju po serverima...

Detaljnije na zvaničnom forumu lige.

Požurite sa prijavama.
Vidimo se. ;)

Ljudi, svaka čast na entuzijazmu, skidam kapu, ali manite se XF GTI-a. Ne znam što taj auto kad sa njim jedva i da ima trkanja (pogotovo na Blackwood GP) :)...

ali manite se XF GTI-a. Ne znam što taj auto kad sa njim jedva i da ima trkanja (pogotovo na Blackwood GP) :)...

Uh, uh... kakav netacan komentar.. ;)
Ovo je demo vikend, tako da vecina prijavljenih ce se verovatno prvi put susresti sa simulacijama voznje i sa LFS-om.
Nece odma zadnju vucu da voze.. ;)
A sto se tice GTI-a, ne da je dobar za trkanje, nego... Automobili koji su spori pruzaju mnogo bolje i uzbudljivije trke, sa mnogo duela, to je opste poznato...

Poslednja izmena:
Za pocetak bi me interesovalo da malo gledam kako to izgleda ali ovaj AutoPlus TV mi nije poznat.
Da li ima ovaj kanal i na SBB-u?
Sorry mozda za glupo pitanje ali slabo gledam TV. :)

Poslednja izmena:
Za pocetak bi me interesovalo da malo gledam kako to izgleda ali ovaj AutoPlus TV mi nije poznat.

Ni ja ne znam sta je to AutoPlus TV a bas bih gledao

Naravno da ima na Sbb-u.

Ima, ima, samo ponovo skeniraj kanale... Ima na SBB-u, IKOM-u, Radijus Vektoru, itd..

Neću da učestvujem, ali imate full support. Žao mi je što odstustvujem već duže vreme, ali jednostavno imam previše obaveza. Ubacio sam reminder u fontele, obavezno gledanje poznatih imena!

A sto se tice GTI-a, ne da je dobar za trkanje, nego... Automobili koji su spori pruzaju mnogo bolje i uzbudljivije trke, sa mnogo duela, to je opste poznato...
Ako si odgledao trku na TV, mogao si da se uveriš da je jedva i jednog preticanja bilo... Jedno je teorija, drugo praksa...

Ako si odgledao trku na TV, mogao si da se uveriš da je jedva i jednog preticanja bilo... Jedno je teorija, drugo praksa...

Uglavnom su vozili ljudi koji se prvi put susrecu sa LFS-om, odnosno ljudi koji nisu toliko iskusni, pa otuda i manjak dobrih duela.
Ne mozes da ocekujes od nekog ko vozi 10 dana, ko se ranije nikad nije susreo sa simulacijom voznje, da sedne, i da pretice, ulazi u firung, da je obazriv, da zna pravilne putanje.. itd..
Da vidis kad se skupi iskusnija ekipa, kako moze da se trka sa GTI-em.. ;)
Okacicu jedan snimak sa Aston Club staze ako hoces, gde smo se ja, Cyber Misko i jos nekoliko vozaca kidali iz kruga u krug sa GTI-em i XRG-om... Dueli u svakoj krivini..

Na toj trci je vozio Bojan_N koji vozi LFS 10 godina i koji je bio, koji?, treći od pozadi i posle mi reci da su tamo vozili neiskusni vozači.

Trebali ste da im date onu kopiju Lotusa 7, pa bi bilo zanimljivije i pobedio bi talentovaniji, a ne onaj ko voli više da se guzi...

Na toj trci je vozio Bojan_N koji vozi LFS 10 godina i koji je bio, koji?, treći od pozadi i posle mi reci da su tamo vozili neiskusni vozači.

Trebali ste da im date onu kopiju Lotusa 7, pa bi bilo zanimljivije i pobedio bi talentovaniji, a ne onaj ko voli više da se guzi...

:) Kakav Bojan, pitaj njega koliko je vozio LFS.. mozda 15, 20 sati od kako je izasao LFS S2 alpha(sredinom 2005), pa on mi je komsija, znam koliko vozi..

Te kopije Lotusa 7, iliti Caterhama (LX4, LX6 u LFS-u) mogu da se voze samo ako imas licencu..
Ovo je bio DEMO vikend, znaci mogao je da se vozi samo sadrzaj iz Demo-a...
Okacicu snimak na You Tube kad dodjem kuci, da vidis kako moze da se vozi GTI..

I ja se pitam kako je neko mogao da vozi LFS 10 godina? :d

i vi ste odushevljeni voznjom onih likova???
slucajno sam juce nabasao na TV-u na trku pa on je tuzno!!!

Ide lik 190 pred krivinu u petoj,rokni dve brzine nize u trecu bez kocenja i motor naravno samo shto ne izleti iz karoserije,ali njemu opushteno padne brzina na 100 na sat-jadno,tuzno i bedno:butt: :wc:

Shiki, pričaš o ovim demo amaterima ili o pravoj LFS ligi?

mislim da je prava liga,ali po nacinu viznje ne bih rekao...

Pa što se onda ne priključiš da im pokažeš kako se vozi :)?

Zato sto je on Shiki MOZAK i zato sto mu je ispod nivoa s njima da se takmici kapiras :D

i vi ste odushevljeni voznjom onih likova???
slucajno sam juce nabasao na TV-u na trku pa on je tuzno!!!

Ide lik 190 pred krivinu u petoj,rokni dve brzine nize u trecu bez kocenja i motor naravno samo shto ne izleti iz karoserije,ali njemu opushteno padne brzina na 100 na sat-jadno,tuzno i bedno:butt: :wc:

Kao prvo, nije bez kocenja, nego sa kocenjem do kraja, ne znam kako si zakljucio da je bez kocenja..
Drugo, to sto si ti gledao je verovatno bila repriza ovog demo vikenda, i kao sto sam 60 puta do sad rekao, vozili su ljudi koji se ili prvi put susrecu sa ovim, ili koji odskoro voze...
Kao trece, nemoj da pametujes o necemu sto nemas pojma, ja ne ulazim u temu za Oblivion i kazem kako Night Elf ne zna da iskoristi magic Poison..

a ti znash da nemam pojma???

Mozesh da otvorish server za neku ljudsku igricu poput GTR2 pa da se ganajmo,aili Richard-a,ovo je decija igrica,
zakljucio sam da je bez kocenja zato shto se u razmaku od 3 milisikende cuje dvput prebacivanje u nizi stepen,a obrtomer bi napravio josh tri kruga da moze i klipovi bi pobili publiku na tribinama...::)
a vi sad se svadjajte ja nemam nameru,moguce da je bio i demo i sve ali je tuzno...
BTW cale koji je vozio trke motora je gledao samnom,covek se josh smeje,pa iako imash obraza za mene da kazesh da nemam pojma,za njega cisto sumnjam da moze da se ospori...

Edit:
zashto se ne pridrzuim-zato shto ssam student-ne dzebalebarosh,nemam vremena za bacanje:)

Poslednja izmena:
Da se prikljucim. Gledali danasnji sampioni auto sporta i oni koji se aktivno bave pa se odusevili. Pri tom pocese ozbiljno da voze. Zima je pa treba vezbati. Toliko o tome da je glupo.
Demo liga je zamisljena kao prilika da se oprobaju neiskusni i novi igraci. I vidim da je sve vise ljudi sto je jako dobro.
Naravno treba probati sve pa videti sta coveku najvise odgovara. Nekom ovo nekom ono.
Edit:
zashto se ne pridrzuim-zato shto ssam student-ne dzebalebarosh,nemam vremena za bacanje:)

Eh pa niko ga ni nema danas. Mislim na iole ozbiljnije ljude. Samo eto moj primer, od mojih 7 sati sna naucio sam se na 5. I za sad dobro funkcionisem :D. Jest da je pitanje dokle..

BTW cale koji je vozio trke motora je gledao samnom,covek se josh smeje,pa iako imash obraza za mene da kazesh da nemam pojma,za njega cisto sumnjam da moze da se ospori...

Kakve to veze sa ima bilo cim????? Jao boze...
Ja ti kazem da je bilo kocenja, ali tacno je da se ne bi pokvario motor i da je prebacio bez kocenja, jer to jos uvek nije simulirano u LFS-u.
Kad nesto radis, prvo napravis osnovne stvari da funkcionisu kako treba, pa onda ides prema manje bitnijim stvarima, valjda te to uce na tom fakultetu.
Ako osnova ne valja, dzabe ti kvarenje motora ako presaltas bez kocenja...
Gume koje su jedine u kontaktu sa asfaltom, su najbitnije u simulaciji voznje, to ti je polazna tacka, ako ti to ne valja, dzabe ti sve ostalo...
Kad osnovu, koja je najteza za uraditi, i koja je najvaznija u necemu, uradis pogresno, onda to kompenzujes manje bitnim stvarima, kao sto su brisaci, kisa, kvarenje motora, udaranje kamencica o karoseriju, itd..
Ja ti kazem da nisi dovoljno upucen u materiju, e sad, ti tvrdi drugacije, ali bar priznaj koliko si upucen u sve ovo, i koliko sve ovo pratis, a ne "ja igram GTR2, to ti ima Ferrari, mnogo bolje od ovoga" ili "moj cale vozi motore i rekao je da je LFS krs"... :trust:

imam mnogo iskustva(iako imam samo 19 god) sa tim stvarima,i ucim od malih nogu,ali bukvalno od kad sam derishte bio...
dakle ne mogu samo gume da budu bitne jer ti stavish da budu gume dobre a ne valja ti oslanjanj,nema shta da prenese snagu na te gume i tako dalje,sve je bitno,a najvishe oslanjanje...

ja da se ne razumem u materiju ne bi ulazio u rapsravu,ko shto ti kazesh zashto se ne rasparavljam sa ljudima u Oblivionu...
Samo mnogo vishe znam iz realnog zivota nego shto se tice igraa na kompu shto je i potpuno logicno,a valjda ce doci i to leto pa da odemo na karting pa da se vidi shta i kako,stvarnost je jedno a igre drugp...

A sad moram da ucim tako da se iskljucujem iz dalje diskusije:)

Pozdrav

Poslednja izmena od urednika:
ja gledam pakticno,dodji kod Arene pa da se ganjamo:)
imam mnogo iskustva(iako imam samo 19 god) sa tim stvarima,i ucim od malih nogu,ali bukvalno od kad sam derishte bio...
dakle ne mogu samo gume da budu bitne jer ti stavish da budu gume dobre a ne valja ti oslanjanj,nema shta da prenese snagu na te gume i tako dalje,sve je bitno,a najvishe oslanjanje...

ja da se ne razumem u materiju ne bi ulazio u rapsravu,ko shto ti kazesh zashto se ne rasparavljam sa ljudima u Oblivionu...
Samo mnogo vishe znam iz realnog zivota nego shto se tice igraa na kompu shto je i potpuno logicno,a valjda ce doci i to leto pa da odemo na karting pa da se vidi shta i kako,stvarnost je jedno a igre drugp...

A sad moram da ucim tako da se iskljucujem iz dalje diskusije:)

Pozdrav

Sve je to super, ali jesi ti uopste probao LFS??
Nemoj molim te da pricas u prazno.. Sigurno nisi vozio GTR automobile u stvarnosti, pa da budes kompetentan... nisam ni ja, niti 99% ljudi koji voze simulacije, ali pratim ovo dosta dugo, da znam kako koji developer-i prave simulacije i na koji nacin...
Ja sam gume dao kao primer, a naravno da je sve ostalo sto je bitno, fenomenalno simulirano u LFS-u.. ali nisu stvari kao sto je kvacilo, damage motora, itd.. TRENUTNO.. ali bice..
Znaci, volan sa Force Feedback-om u ruke, skini LFS, pa probaj neki automobil koji je slican kao neki sto si ti vozio u stvarnosti, pa se onda vrati na temu.. ovako nema smisla zaista..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno